„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. május 23., hétfő

Nyűgike...

Ez a szó jellemző leginkább Annára mostanában :( ,hogy a foga vagy a meleg okozza nem sikerült még rájönnöm,hol egyikre,hol másikra fogom. Az étvágya sem olyan jó mostanában,pedig olyan jó volt eddig!
Most alszik éppen,úgyhogy kihasználom az a fél órácskát,és írok pár mondatot az elmúlt napok eseményeiről!
Hétvégén családi nap volt, a NEFAG játszótéren összegyűlt az óvoda apraja nagyja családostól,a gyerekeknek délelőtt ügyességi versenyek voltak,majd birtokba vehették az óriás játszóteret,mi szülők pedig főzőcskéztünk,és jókat beszélgettünk,jó kis csoport ez a miénk,jól éreztük magunkat nagyon.Anna is nagyot aludt a szabadban,nem volt akkor még vele probléma,jókedvű volt!
Vasárnap eljött a mama (anyukám) látogatóba,hogy felköszöntse Franciskát,így előre hoztuk a szülinapozást,mert valójában szerdán lesz 5 éves a drágám,hogy elrepült az idő!
Mamától mint mindíg most is pénzt kapott,még nem költöttük el :)! Mi most kivételesen nem játékot vettünk,olyan sok játéka van már,úgyhogy kapott egy gyönyörű hercegnős ágyneműt,két hercegnős pólót (most a hercegnő a menő,ez a legújabb őrület) ,és egy Grimm mesék mesekönyvet!
Ma reggel pedig vittünk be tortát az oviba is,hogy ott is ünnepelhessenek,tavaly beteg volt és csak az év zárón a többi nyári gyerekkel közösen ünnepelték meg őket,de most csak övé a főszerep!Nem is kellett reggel ébresztgetni,rögtön kipattant mindent csinált úgy ahogy kértem tőle igazi kis angyal volt!Remélem jól érezte magát!
És végül egy pár képecske mert nem sokat csináltunk!

A büszke 5 éves, mamával

 Gyertyafújás (és a nagy igyekezetben lemaradt a tortáról Ormi,aki csendesen lapított a hűtőszekrényben : )

 A család

 És végül az elmaradhatatlan ilyen volt ilyen lett fotó!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FRANCISKA!!!!


2 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)