„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. október 18., kedd

Képek

Megint csak képekre van időm,az írással már annyira elhagyok maradva,hogy talán be sem tudom hozni magam! Pedig rengeteg minden történt mióta nem jelentkeztünk.Az előre mászás tudománya már a kisujjunkban van,turbó sebességgel halad mindenhová,feláll minden mellett,és mostmár oldalra lépegetve végigmegy szekrény mellett,ágy mellett a járókát körbejárja! Néha már elfeledkezik magáról és elengedi a szekrényt és áll egy-két másodpercet,azután fenekére huppan!
Remekül eszik mindent,úgyhogy nem panaszkodhatok!Éjszaka alszik,néha néha megébred felsír vagy csak nyöszörög,de hamar vissza alszik a cumi vagy egy pár korty tea után!
Hat fogacskája van már fent négy lent kettő!Nagyon nem viselte meg a fogzás eddig hál istennek!!
Beszéd alakul! :) Az apát tisztán és érthetően mondja már!!! Apa nagy örömére! :)
Hát röviden ennyi ami így hirtelen eszembe jutott! Mindent összefoglalva Anna egy tünemény jó kislány!!!!Élmény vele minden eltöltött perc!!!!

Franciról is egy pár mondat! Szeret oviba járni,hál istennek szeptember óta még csak egyszer volt beteg! Mondjuk nyugtával a napot,mert most jön még a rossz idő! :((
Nagyon féltem,hogy majd mennyire viseli meg apa hiánya,de eddig még nem volt probléma! Igaz minden nap látja apát,és beszél vele a skypon ,lehet ez ennek köszönhető!
Jár tornázni,nép táncolni,és most legutóbb focira akart beiratkozni ! Apa szerint engedjem,na de majd alszok még rá egyet!:)

És akkor a képek,teljesen frissek most készültek a napokban























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)