„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. július 13., péntek

Nyári szünet

Na végre van egy kis időm amit a blogra fordíthatok. Már úgy hiányzott. A család többi tagja még az igazak álmát alussza, és nagyon remélem nem kelnek fel ma korán, és sorakoznak itt fel mellettem mint általában szokták, akkor mikor persze lehetne aludni mert nincs semmi program beiktatva délelőttre.

Hol is tartottam a múltkor, ja megvan másnap a martfűi strandot terveztük de nem mentünk el majd csak vasárnap, és akkor is Tiszakécskére mentünk, nagyon jó volt. A helyi strandot, mármint ami itt nálunk van klasszisokkal megelőzi. Nem egy hatalmas alap területű fürdő de mégsem volt tömeg nyomor, olyan családias volt a környezet, és itt nincsenek lopások. Nagyon tetszett nekem is, és a gyerekeknek is!
A héten nem megyünk strandra mert sikerült jól leégnünk ismét, mármint nekem, és apának úgyhogy most regenerálódunk, majd jövőhéten ha olyan lesz az idő!
Végre lehűlt kicsit a levegő, már nagyon kellett, mert egyre nyűgösebb voltam, és persze a gyerekek is! Anna az utóbbi pár napban teljesen kiakasztott, olyan nyafogós volt, hisztis, semmi nem volt neki jó, még az a bizonyos is keserű volt. Folyton rajtam akart csüngni mint egy kis majom, és közben nyafizott, hogy akaaa, akaaa (ne tudom mit jelent, talán akar valamit, de, hogy mit na az nem derült ki ) A lakás meg szalad, és szalad, minden a feje tetején, pedig apa is itthon van szabin. (lehet,hogy azért? hm.. )
A betegség sem kerül el minket, most Dávidon a sor tüszős mandula gyulladása van, (hurrá) ha jól tudom az fertőző. :(((( Reménykedem, hogy nem kapják el a csajok is! :(
Tegnap voltam a munka helyemen, visszavesznek a régi helyemre nov.5- től. Rengeteg szabim van azt mindenképpen kiveszem a beszoktatáshoz. Remélem simán megy majd minden, mert mostanában a kisasszony jelenetet rendez ha otthon merem hagyni apával, úgyhogy megint előjött bennem a para! Na de van még addig egy kis idő, még változhat jó irányba a dolog.

Sikerült felvarázsolni a gépre a fényképeket,úgyhogy most azok következnek mert kifogytam a szóból! :))

Imád csúszdázni! Ez a kép még az ovis évzárón készült.


Itthon a Tiszaligeti strandon.

Nappal szembe kell fotózkodni. :)

Csúszhatok ???

Tündérkéim

Ezek már a tiszakécskei strandon készültek még az elején. Nem ebben a kismedencében csücsültünk végig. :) Franciskának természetesen most is kellett legalább egy óra győzködés mire sikerült felvennie az úszógumit, és bele mert jönni a neki való gyerek medencébe.

A végére egy kis videó :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)