„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. szeptember 20., csütörtök

Cetlik...

2012.szeptember 4. kedd (hajnali 3 óra)

Nem tudok aludni a szűnni nem akaró köhögéstől. Utoljára akkor voltam így mikor Anna még a pocakban volt. A géphez nem tudok leülni, mert még nincs összerakva. Bár volna mit csinálni,,meg is fordult a fejemben de nem akarom a többieket is felzavarni. Úgy döntöttem hát,,hogy papírra írok még el nem múlik ez a fránya köhögés.
 Tegnap volt az első nap az oviban Francinak. Gond nélkül elindultunk, azt hiszem hogy, csak nekem volt nehéz megint az elválás. Nem mutattam, de megint annyira összenőttünk a nyári szünet alatt.
 Anna jó kislány volt, azt hittem, hogy jobban hiányolja majd Francit, de nem volt feltűnő, viszont alig evett valamit egész nap, és ezt nem szeretem.
 Dávid is túl van az első napon az új iskolában, nagyon tetszik neki "eddig". Hétfőn voltunk az okmányirodában is, újabban ott kell diákigazolványt igényelni.
Lassan befejezem, mert elkezdtek mocorogni a gyerekek, nem szeretném, hogy felébredjenek.
Csak pár mondat még a felújításról. Vasárnap jöttünk haza, gyönyörű szépek, tiszták, színesek a falak, hófehér ajtók, ablakok, radiátorok, viszont még nagy a kupleráj, van még mit csinálni, szóval ki tudom venni a részem a munkából. Remélem a héten minden a helyére kerül, és jövő héten már kicsit hátra dőlhetek, bár ha körbe nézek most magamon nem hinném, hogy így lesz. Na majd egyszer.
Most megyek, úgy tűnik elmúlt a köhögés, és kezdek újra álmosodni. Remélem sikerül visszaaludnom még erre a pár órácskára legalább.

2012. szeptember 9. vasárnap

Már több mint egy hete nem kerültem gép közelébe, lassan azért már hiányzik. A dolgok a helyükre kerültek, minden tiszta. Apa még a szőnyegeket is kitisztította, már csak a mi szobánkban kell felrakni a függönyt, és pár dolgot felfúrni a falra, és hátra dőlhetünk. A szép tiszta festett, mázolt lakást még takarítani is könnyebb volt. :)
 Franciska nagyon szereti az új csoportot, tetszik neki, és a gyerekek is nagyon aranyosak.
Lassan visszaáll a rend, bár fárasztó még a korán kelés, legalábbis nekem, mert Franciék még alszanak egy kicsit délutánonként.
 Anna is gond nélkül kel reggel, és nagyon lelkesen készülődik mikor meghallja, hogy visszük a tesót az oviba.
Így, hogy együtt megyünk minden reggel nem hiányolja annyira, nagyon jó kislány egész nap, nincs aki belevigye a rosszalkodásba. :)
 Anna kapott egy új ágyat, a kiságy már nagyon kényelmetlen volt neki, folyton neki koppant a rácsnak, vagy kidugta a lábát, és nem tudta visszahúzni. Egyre sűrűbben landolt köztünk a nagy ágyban éjjelente. De mióta megvan az új ágy csak abban alszik el. Elkapta a Micimackó őrület, így vettünk neki egy Micimacis ágyneműt, abban durmol nagyokat.
 Dávidnak még mindig nagyon tetszik az új suli, nagyon lelkes. Remélem, hogy ez a lelkesedés eltart egészen az érettségiig. :) Nagyon kedvesek a tanárok, és az osztálytársak is, gyorsan beilleszkedett a közösségbe. Remélem, hogy a tanulással is ilyen jó viszonyt ápol majd!

2 megjegyzés:

  1. Már hiányzott az írásod!:-) Remélem már teljesen jól vagy! És megnyugtatóan jól sikerült az évkezdés.:-)))

    VálaszTörlés
  2. Köszi Anikó! :) Már jól vagyok,az allergia miatt szokott néha rám jönni köhögés roham,:( De az idei szezon ezt leszámítva teljesen tűrhető volt! :)
    Remélem,hogy az évzárás is megnyugtatóan jó lesz! :)
    Puszi nektek! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)