„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2013. március 28., csütörtök

Szépen javulgat...

Mondta a doki a tegnapi vizit után. Ha ilyen szépen mennek a dolgok akkor szombaton még megkapja az utolsó antibiotikum adagot, és vasárnap haza enged. Bár a gyógyulás még hosszabb folyamat lesz, vissza kell majd jönni egy párszor röntgenre, hogy lássák, hogy alakul a helyzet. Rákérdeztem a folyadékra is ami nagyon aggasztott, de mondta, hogy az is csökkent, és szépen fel fog szívódni.
Tegnap egyébként már nagyon elemében volt Franciska, már annyira unatkozik, izeg-mozog mint egy sajtkukac, néha már fejen akar állni az ágyon. :) Ja és az étvágya is kezd megjönni. Tegnap úgy bekanalazott egy tányér levest, hogy öröm volt nézni, még a maradék levét is kiitta a tányérból. :)

Annácskám drágám nem nagyon érti mi zajlik körülötte, hogy hová tűnik apa minden este, és hová lett Franciska. Igyekszem esténként sokat foglalkozni vele mert az utóbbi időben kicsit kevés idő jutott neki belőlem. Reggel felkeltünk mentünk a bölcsibe, délután meg kb. fél hat mire hazaérek a kórházból, még valami vacsorát is elő kell varázsolnom. Szóval mondanom sem kell, hogy a lakás is szalad, de inkább vele töltöm azt a maradék kis időt, a munka megvár.

A kórházi lét már kezd megviselni. Az a sok baba sírás, volt, hogy órákig hagyták sírni őket, és viccesen megkérdezték, hogy anyuka hogy bírja sztereóba nyomják a gyerekek. :( Hát nem könnyű, de sajnos én nem sokat tehetek ellene. :( Tegnap a gyámügy vitt el egy kisfiút olyan 4-5 hónapos lehetett, annyira sajnáltam szegényt, olyan kis ártatlan kiszolgáltatott, komolyan mondom erősen vissza kellett tartanom a könnyeimet. Most is elérzékenyülök ha eszembe jut a kis arca. Aztán arra gondoltam, hogy ott legalább ahová most viszik jobb helye van, kap enni, inni kielégítik a szükségleteit. ( Legalábbis remélem, akarom hinni, hogy így van.) Mért szül gyereket az aki nem gondoskodik róla utána. Olyan igazságtalan. Van egy kedves barátnőm akik már évek óta küzdenek egy babáért, és nekik nincs. Aki meg eldobja magától annak meg van egy szekérre való. Van még itt egy 3 hónapos baba is, aki már haza mehetett volna tegnap de nem érték el a szüleit. Egyszer sem voltak bent látogatni, akkor hozták be mikor Francival bejöttünk. Bent marad anyuka a kicsivel? kérdezték tőle. Hát én nem tudok bent maradni nekem még otthon van több gyerek is azokra ki vigyáz, ez a legkisebb. :(

03.22. Itt még a fenekén tudott maradni.

03.27. Itt már nem. Jelzem inkább legyen izgága sajtkukac,
mint beteg,és nyomja az ágyat.

Kilátás a szobából. :((

5 megjegyzés:

  1. Most olvastam mi történt!Hajni annyira sajnálom :(Nekem mikor a nagyobbik fiam 6hónaposan bekerült a kórházba valami étel allergia miatt,akkor még nem volt arra lehetőség,hogy bent lehessünk vele.Harmadik nap után mikor ismét arra megyek, hogy ordít a fiam akkor azt mondtam vagy megengedik, hogy bent legyek vele egy kicsit, vagy haza viszem, mert azon kívül,hogy éheztették meg hagyták egész nap ordítani semmi értelme nem volt a bent létnek.Másnap haza vittem!

    Jobbulást kívánok Nektek!Kitartást sok sok erőt a kórházban eltöltött napokhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Andi! Remélem vasárnap már haza jöhetünk!

      Törlés
  2. Nagyon örülök, hogy jobban van a lánykád. Remélem vasárnap tényleg jöhet haza, otthon azért sokkal nyugodtabban tud pihenni is (szerintem). Gondolok rátok továbbra is. Jobbulást Franciskának, nektek meg kitartást!

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de jó, hogy gyógyulgat Franci! :) Sokat gondoltam/gondolok rátok.
    Szörnyű, amit írtál a babákról. :( Én nem tudom, hogy ki osztogatja a gyerekeket, de valamit nagyon rosszul csinál. Az ismeretségi körömben is történt nemrég egy tragédia, le sem írom. Olyan igazságtalanság ez!

    VálaszTörlés
  4. Örömmel olvasom, hogy javul Franciska és nagyon nagyon remélek, hogy már otthon is van Veletek . Szívből kívánom, hogy az idei hideg nyúl Hozzátok is meghozza a nyugalmat.
    Próbáljatok regenerálódni mind testileg mind lelkileg! Ölelés az egész Családnak!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)