„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. november 25., csütörtök

Az ELSŐ HOSSZABB SÉTA

Tegnap azt is megejtettük! Apa szolgálatban volt tegnap,és reggel megigértem Franciskának,hogy a kistesóval megyünk érte az oviba!Nagyon boldog volt,hogy végre megmutathatja hugicát az oviban!Egy kicsit izgultam,féltem,hogy majd nem fog tetszeni Annának a babakocsiban,és sírni fog amitől persze majd tiszta ideg leszek,és tépem a hajam, de nem így történt szerencsére!
Minden tökéletesre sikeredett,Anna háromkor ébredt enni,aztán mikor tele lett a pocak szépen felöltöztünk,a sapit nem nagyon díjazta,kicsit méltatlankodott miatta,de nem tartott sokáig,ahogy betettem a kocsiba már aludt is békésen!
Olyan jó volt sétálni,kimozdulni végre a lakásból,nagyon jól éreztem magam,Dávid is velünk tartott,jót beszélgettünk útközben.Az oviban aztán jól lerohantak minket,mindenki megcsodálta Annát,Franciska meg büszkén feszített a babakocsi mellett amiben az ő kis hugocskája aludt békésen!
Ügyesen fel is öltözködött hipp-hopp,nem kellett könyörögni,hogy vegye már a nadrágot,cipőt stb. sietett,mert már alig várta,hogy tolhassa a kistesót a babakocsival!
Végig Ő tolta hazáig,voltak nehézségek mert ez nem egy játék babakocsi ugye a kerekei sem fordulnak maguktól,na meg nem is látot ki a kocsi mögül,és néha egy-egy oszlopot ki kellett kerülni,de azért jól vette az akadályokat!
Ma reggel is együtt mentünk az oviba,és délután megint elmegyünk mi is érte,annál is inkább mert reggel mikor megjegyeztem neki,hogy ma apa megy érte,legörbült a szája,mert azt szeretné,ha kistesó is jönne megint,úgyhogy elkisérjük apát!

2 megjegyzés:

  1. Hát igen a 3 hét utáni első kimozdulás, de jó is az!
    Niki is olyan büszke a húgára az oviban, öröm nézni.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyesek vagytok! :) Én is annyira várom már, hogy mehessünk sétálni egy kicsit! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)