„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. március 8., kedd

Anna 4 hónapos

Ennek apropóján megkapta elsején az védőoltást,nagyon nem szereti a kisasszony az egész ceremóniát,már a mázsálásnál elkezdett méltatlankodni,a szuri már csak hab volt a tortán! Üvöltött torkaszakadtából ahogy kell!
 
Méretek:
 
Testsúly : 7540 gramm
Hossz : 66 cm
Fej körfogat : 43cm
Mell körfogat : 44 cm
 
Anna továbbra is nagyon jó kisbaba,bár ahogy telnek a hónapok már nem az jellemző rá,hogy eszik,és alszik.Egyre többet van ébren,és igényli a társaságunkat,szereti ha beszélgetünk vele,és elszórakoztatjuk,énekkel,mondókákkal.Nem alszik napközben túl sokat,itthon csak fél órákat,a babakocsibn alszik hosszabbat levegőzéskor! Sokat gagyarászik,legújabb szokása,hogy sikongat nagyokat ami rettentően tetszik neki,na meg,hogy a nyálát fújja kifelé.
Sokat nyáladzik mostanában,és mindent töm a szájába,és rág!Ügyesen nyúl a tárgyak után,és meg is fogja azokat. Szereti Halász Judit dalait,mindig megnyugszik rá,ha meghallja!
Az éjszakák,kicsit eltérnek mostanában a megszokottól,kétszer is felébred,és enni kér,nem elégszik meg azzal ha visszaadom neki a cumit a szájába!Lehet,hogy a fogzás miatt,nem tudom!Ruha mérete a 68-as.
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)