„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. március 24., csütörtök

Imádom a Tavaszt!!

Annyira jó,hogy reggel mikor elhúzom a sötétítőt már süt befelé a napocska,és madár csicsergés hallatszik,ez a kedvemet nagyban befolyásolja egész nap! A téli kabátokat sapkákat eltettük,látni sem szeretném decemberig,a közel jövőben meg pláne!
Gyerekek jól vannak.
Anna mostmár hamarosan átfordul,egyre ügyesebb,már csak az tartja vissza attól,hogy átforduljon,hogy a kezét nem húzza ki maga alól,de majd ráérez arra is hamarosan!
A kiságyban is folyton próbálkozik,oldalra fordul megfogja a rácsot húzza magát,kidugja a lábát a rácson aztán meg nem tetszik neki,ha véletlenül rosszul sikerül,és nem tudja visszahúzni.
A játszószőnyegről is folyton lemászik mostanában,na nem szó szerint mászik,hanem forgolódik, rugkapál,és így halad szépen valamilyen irányba lefelé a szőnyegről.
Mostanában nagyokat sikongat,és ez nagyon tetszik neki,volt már,hogy a szívbajt hozta rám,mikor hirtelen felsikított,rohantam oda hozzá,ő meg csak vigyorgott rám!








4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes Anna, sok sikert a forgáshoz, mindjárt meglesz az! ;)
    Aranyosak a képek! =]

    VálaszTörlés
  2. Basszus bocsi, de elfelejtettem, hogy névnapod volt! Nincs Hajni ismerősöm. Megkésve, de boldog névnapot kívánok neked!

    VálaszTörlés
  3. Boca! Köszönöm szépen! :))

    VálaszTörlés
  4. Jujj, utólag is Boldog Névnapot!!! Mostanában nagyon nem vagyok tisztában a dátumokkal, névnapokkal... még a férjemét is elfelejtettem :O

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)