„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. augusztus 17., szerda

Megint egyedül

Mindig azt mondjuk,hogy az utolsó aztán újra belevágunk egy misszióba,fél év apa nélkül nem lesz egyszerű megint! Az első napot túl éltük azaz csak fél nap volt mert délbe ment el,na mindegy de túléltük!
Francitól félek a legjobban mert ő nagyon apás,próbálom lekötni,de már tegnap este megkérdezte,hogy mikor jön haza apa!  Egyébként nagyon ügyes volt,segített nem nyafogott,még a haját is megmoshattam.Ami azért nagy dolog mert azt csak,és kizárólag apa moshatja meg normális körülmények között, én belefolyatom a vizet a szemébe (pedig esküszöm még egyszer sem folyattam bele) Na de az mégsem lehet,hogy a gyerek fél évig ne mosson hajat... szóval ezt is megoldottuk!
Anna viszont nagyon nehezen aludt el tegnap este,már 10 óra volt mire végre bealudt,játékos kedvében volt a drágám,persze most még durmol mindkettő. Én is csak azért ülök itt mert ez a nyavalyás allergia nem hagy békén!Szenvedek tőle nagyon,pedig most még gyógyszert is szedek,de nem veszem észre,hogy használna valamit! Kemény lesz ez a hónap ha így folytatódik,utálom a parlagfű szezont!!!!!!

4 megjegyzés:

  1. Jaj, véégre tudok kommentelni:)))
    Sajnálom, hogy Apa nélkül lesztek, de elszalad ez az idő...és megoldod, mert ügyes csaj vagy:)))
    Pussz

    VálaszTörlés
  2. Ja, nem tom miért nem tudtunk eddig kommentelni. Kitartást! Rossz lehet biztos.
    Milyen cuki a kicsi:))

    VálaszTörlés
  3. Végre, végre lehet kommentelni! :))Sajnálom, hogy apa nélkül lesztek. MÉg jó, hogy ott a skype. :) Pussz

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)