„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. augusztus 27., hétfő

Nyaralunk...

Csak én, és a csajok itthon vagyunk anyukámnál! Szegény apát meg otthon hagytuk a nagy melóval! Felújítjuk a lakást, már nagyon ráfér, elégé lelaktuk. Tapétázás, festés, mázolás mindenhol. Gondolkodtunk,hogyan tudnánk mindezt kivitelezni,úgy,hogy otthon maradunk, de lehetetlenség, nagyon útba lettünk volna. Úgyhogy mi itthon pihenünk, még apa a festőkkel gyönyörű tiszta otthont varázsol nekünk! :) Dávid természetesen apukájához ment el erre a hétre! Mondjuk ha akart volna sem tudott volna velünk jönni, mert holnap mennie kell az iskolába elbeszélgetésre, most dől el, hogy átveszik-e a másik suliba. Nagyon szorítok neki, mert tudom, hogy ez milyen fontos számára! Nagyon boldog lennék ha átvennék!
Remélem, holnap választ is kapunk, hiszen jövőhéten már iskola!
Gyorsan eltelt a nyári szünet, jövőhéten már Franci is megkezdi az ovit, de furcsa lesz megint korán kelni, és menni ha esik, ha fúj. Ráadásul új csoportba is kezd majd, remélem szeretni fogja!

Bár még szerettem volna írni, de Franciska felébresztette Annát, úgyhogy ennyi volt, majd holnap talán tovább tart a csendes pihenő fél óránál! : /

2 megjegyzés:

  1. Így könnyű, kéremszépen!:-D
    De teljesen megértelek, sokszor eszembe jutott, mi lett volna, ha nem tudunk rendesen kipakolni a nappaliból mert nincs hova. Na és Csengét is terelgetni kellett csak! Pihenjetek jól!:-)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)