„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. június 16., szerda

Elmaradás

Nagyon sok elmaradásom van,már vagy ezer éve nem írtam egy sort sem.Írni most sem nagyon fogok talán majd később.De megígértem,hogy jövök képekkel úgyhogy azt most pótolom!
Megvolt az ovis évzáró,és egyben felköszöntötték a nyári gyerekeket szülinapjuk alkalmából! Franciska is bele esett most ebbe,mert pont mikor a szülinapja volt betegeskedtünk!
Íme a képek:

Kisbabát várunk!!!!!

Már a 18.hétnél tartunk,mostmár teljesen ráhangolódtunk a babavárásra,örömmel tölt el minket a tudat,hogy gyermekünk születik újra (megérzésem szerint egy kisfiú,de psszt. ez csak megérzés tényleg). Nem mindíg volt ez így rengeteget vívódtam magamban mikor megtudtam,hogy terhes vagyok.Eluralkodott rajtam a kétségbeesés,hogy most,hogyan tovább!Mi lesz. De aztán mint az lenni szokott szépen megnyugodtam ,elcsendesedtek a hullámok amik összecsaptak a fejem felett! Mikor láttam az ultrahangot amint lüktet a kis szive,ahogy láttam miként fejlődik a pocakomban.Mikor doktor úr mutatta a kis kezecskéit,lábacskáit,boldogság öntötte el a szívemet,a mi kis babánk fejlődik ott bent! Hiszen ez egy áldás!

Tegnap éreztem először,hogy megmozdult,eddig ha éreztem is valamit nem voltam benne biztos,de tegnap érezhetően jelét adta annak,hogy itt van a pocimban!
Nagyon jó érzés volt!Azóta folyton figyelek minden,néha lélegzetvisszafolytva fekszem az ágyon,hogy megint érezzhessem ezt a csodálatos érzést! Franciska is nagyon aranyos,néha odaszalad megöleli,és megpuszilja a hasam,és azt mondja : - Kistesó szeretlek! (tündéri)
Jövőhéten megyek UH-ra pénteken,remélem egy normális dokit fogok ki,szeretnék egy fényképet a kisbabóról,nekem még soha nem volt olyan!

18 hetes pocakfotó

19.hét
Ma voltam ultrahangon a kórházba,így négy év elteltével azt mondom nem változott semmi!!!! Ugyan időpontot kell kérni mostmár de az nem azt jelenti,hogy hamarabb sorrakerülsz,vagy több időt szentelnek rád. 10 órára volt időpontom meg szerintem még kb úgy 6 kismaminak rajtam kívül!Na mindegy nem kellett túl sokat várnom azért.Mikor sorra kerültem az orvoson meg az aszisztensen kívül ott volt egy szülésznő,és egy másik doktornő.A téma az esti kutyasétáltatásnál elszenvedett szúnyogcsípések kezelése,mert bizony nagyon viszket!Két percig úgy feküdtem az asztalon,hogy szinte tudomást sem vettek rólam,majd végre hasamra került a zselé.Közben a beszélgetés tovább folytatódott,arra gondoltam vajon a doktor úr tud kétfelé figyelni egyszerre,nézi a kisbabámat,hogy minden rendben van-e vele? Aztán gyorsan méricskélt,és elköszönt! Amikor kijöttem a vizsgálóból olyan érzésem volt,hogy egy sablon szöveg mellé miszerint nem látható rendellenesség bepötyögték azt a pár megmért eredményt és ennyi volt az egész!Na mindegy majd az én dokim alaposan megnézi,és talán a nemét is megtudjuk.Én még mindíg úgy érzem kisfiú!

Méretek: BDP 43mm, FL 29mm, THQ 43mm

20.hét
Félidőhöz érkeztünk,hihetetlen milyen gyorsan telik az idő! Tegnap reggel elmentem tanácsadásra ennek tiszteletére.Semmi extra nem volt súlymérés 73kg (eddig 3 kilót szedtem össze) vérnyomás 130/60 miután felrohantam a 2.emeletre,és egyébként is siettem mert késésbe voltam már! Georgevics doki szokott ott lenni keddenként! Nagyon csipázom a fejét!

Ma megyek ha minden jól megy Uh-ra Faragó dokihoz,olyan jólenne ha a bébi végre felfedné,hogy valójában ő most Marci vagy Sára!!! :))
Tudom a lényeg,hogy egészséges legyen de tényleg,de a szívem leges-leg mélyén azért most annyira vágyom egy kisfiúra,és valahogy úgy is érzem,hogy az!
Na majd meglátjuk!

Magánrendelésen

Nos,múlthét szerdán elmentem saját dokimhoz,hogy tüzetesebben megvizsgáltassam kicsi babámat,nem úgy mint azt a kórházban tették!Doki bácsi alaposan meg is vizsgálta,és mindent rendben talált,hál istennek!Rákérdeztem gyermekem nemére,nem -e véletlenül sejtet magából valamit ez a kis csoda odabent,és igen! Kislány mondja a doki,ő bizony annak nézi! Mutatta nekem is mint független szakértőnek,és hát én sem láttam ott fütyköst a lábai között!

Egy picit csalódott voltam bevallom őszintén mert most valahogy szerettem volna egy kisfiúcskát,na de sebaj Anna Sáránk lesz.A legfontosabb az egészség és nem a nem !!!
Méretek: BPD:47, THQ: 47, FL:33,

22.hét

Kicsi babám egyre intenzívebben tudatja jelenlétét odabent,sokat mocorog amit nagyon imádok érezni.Egy-egy nap amikor valamiért kicsit lustább nagyon hiányzik az érintése,és a gondolatom is folyton felé irányul,hogy vajon mért nem mozgolódik .De másnap álltalában bepótolja a lemaradást!Apa is érezte már a múltkor,hogy mozgolódott,csak az a baj,hogy türelmetlen!Pici babó rendszerint abbahagyja a mocorgást mikor megérzi,hogy valaki a hasamra tette a kezét!Huncut már most! Remélem,hogy végig ilyen kellemes ,és gondtalan marad a terhességem hátralévő alig 18 hete.

Délután csináltatok már apával egy aktuális pocifotót,mert már szépen kerekedik a pocakom!Sokan túl nagynak látják(mondjuk az is),de nekem nem furcsa ez mert eddig mindkét terhességemnél nagy pocakom volt! Soha nem úsztam meg a"- Biztos,hogy nem ikreid lesznek?-kérdést"!Már nem is foglalkozom ezzel!
Hát egyenlőre ennyi,azt hiszem helyzetjelentésnek megteszi ez a pár gondolat!
-Legközelebbi aktuális vérvételem a betöltött 24.héten lesz OGTT (2010.július 15.)
-Tanácsadás: (2010.július 20.)
-Magánrendelés: ( 2010. augusztus 4.)

22 hetes pocakfotó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)