„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. október 1., péntek

Bal lábbal kelhetett

Péntek van,ma még az a bizonyos is keserű volt Franciskának reggel!Kezdődött azzal,hogy reggelire bundáskenyeret kínáltam neki,de Ő grízes tésztát akart enni.
Hát az nem volt úgyhogy nagy duzzogva megevett egy szelet kenyeret!Aztán az öltözködés sem volt egyszerű mert ma válogatós kedvében volt a kisasszony,és nem volt jó az amit kikészítettem!
Nekem meg nem tetszett az amit Ő kiválasztott magának!(Ugyanis vannak olyan ruhák amik még itthon,meg a játszótéren elmennek,de oviba már nem,és Ő most ezek közül választott éppen!)
Végül sikerült meggyőznöm,és elindulhattunk!
Úton az ovi felé,egyik pillanatban,még jókedvűen beszélgetett,másikba meg húzta a száját,és duzzogott!
Aztán jött velünk szemben egy nő kisbabát tolt,és közben füstölt mint egy gyárkémény, már majdnem mellé értünk mikor el is dobta a cigit egy hanyag mozdulattal amit Franciska persze nem hagyott szó nélkül!
- Anya ez a néni meg eldobta a cigijét,és még füstölt is,ez nem szép dolog igaz?
-Hát nem!
A nő nem szólt semmit csak elhúzta ránk a száját,el tudom képzelni mit gondolhatott,mindenesetre nem hiszem,hogy hallva ezt a kis párbeszédet Franciska,és köztem megváltoztatná a szokásait!Sajnos!
Bent az oviba már jó kedve volt,nem duzzogott tovább,biztos elfáradt már így péntekre Ő is.Vagy egyszerűen csak bal lábbal kelt. :)

1 megjegyzés:

  1. Ami a szívén... de igaza volt!!!
    Niki is alakított ma az oviban: visszafeleselt, ezt szóvá tették, én meg mondtam Pistinek, hát anyja lánya.

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)