„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. október 29., péntek

A héten kedden,és csütörtökön voltam újra Nst-n,és minden rendben volt.Jövőhéten kedden kell mennem újra,magzatvíz vizsgálatra,persze ha addig meg nem szülök (de ebben már nem is reménykedem szerintem Anna Sára is ráhúz egy-két napot mint a bátyja,és a nővére..)
Néha úgy eltudok kedvetlenülni,az oviban is állandóan azt kérdezgetik,hogy még mindíg egyben,még nem szültetek meg,és én már annyira belefáradtam.Az Nst-n várva sorban tünnek el az ismerős arcok,mindenki boldogan babázik a gyerekágyon,én meg.... :(
Aztán másnap megnyugszom,hogy még igenis van ideje kibújni, nincs még elkésve,és majd jön ha ő is úgy érzi,hogy itt az ideje minek sürgetni!
Szóval kavarognak bennem az érzelmek rendesen,egyszer fent egyszer lent!A mai nap pl lent vagyok megint a béka segge alatt! :((((

3 megjegyzés:

  1. Fel a fejjel Nyuszikám...mindjárt vége:))))))

    VálaszTörlés
  2. Kitartás, nemsokára kibújik a kicsi lány! Én is türemetlen vagyok már, nagyon babáznék :)Lassan eljön a mi időnk is! ;)

    VálaszTörlés
  3. Már nincs sok hátra! Használd ki az időt, míg több figyelmet tudsz a két nagyobbra fordítani. Meríts belőlük erőt! :))

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)