„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. március 18., péntek

Hogy is volt...

Nem túl sok időm jut mostanában a blogolásra,és ha mégis ide kerülök,nem jön az ihlet!
Zajlik az élet,telnek a napjaink csendesen,egészségesen!
Megünnepeltük Franciska névnapját,szűk családi körben mint az nálunk szokás.Gyurmát kért formákkal,nyújtófával,és deszkával,vízfestéket,filc tollat ezeket kapta meg,és azóta is rengeteget fest,gyurmázik!
Az oviba visszarázódott rendesen,nagyon szeret járni megint,reggel,és délután is mi hozzuk-visszük Annával,aki nagyon ügyesen közreműködik ebben,Franci meg mindig reklamál,hogy korán megyünk érte!Még hébe-hóba hallom,hogy van skarlátos az oviban,és imádkozom,hogy nehogy elkapjuk,mostmár majdcsak vége lesz,jön a tavasz,és mennek a vírusok!A múlthéten kisze bábot égettek a gyerekek az oviban,hogy elűzzék a telet,és a betegségeket.Remélem sikerült!!
Anna is jól van,és most,hogy már kap pótlásként tápit megint minden a régi kerékvágásban van.Napközben itthon csak max. fél-1 órákat alszik,a többi időt játékkal,nézelődéssel,gagyarászással tölti.A babakocsi még mindig nyugtató hatással van rá,mert abba ha beletesszük már alszik is!Nagyokat sétálunk,ha jó az idő!
Türelemből a múltkori nagybevásárlásnál ******5-re vizsgázott,pedig kb. 3 órán keresztül bolyongtunk,két hipermarketben,úgyhogy le a kalappal!

Képekben

A névnapi ajándék

A  Művésznő

 Már nagykádban fürdünk,itt már van hely a lubickoláshoz



 Itt volt mama a hosszú hétvégén (imádják a gyerekeim anyukámat,de nem csodálkozom,mert én is)

 Nőnapra apától egy szál tulipán

Huncutka
Egy szombat délután




 Dorinával



3 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak :) A kiskádat mi is lassan eltesszük már :)

    VálaszTörlés
  2. Jajj, és persze Franciskának utólag is nagyon boldog névnapot!!!! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)