„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. június 23., szombat

Az elmúlt pár nap...

... megint azzal telt, hogy az egyébként egyáltalán nem hűvösnek mondható lakás fogságába forrtunk a saját levünkben. Nem nagyon bírjuk ezt a nagy meleget, a gyerekek már tele vannak meleg kiütéssel, amit Anna nagyon jól tűr viszont Franci vakarózik ezerrel, és persze, közbe nagyon idegesítően nyafog. Ettől ideg bajt tudok kapni! Na meg mikor hirtelen minden előzmény nélkül felkiált úgy, hogy az emberben meghűl a vér, hogy mekkora nagy szörnyűség történhetett. Pedig már annyiszor megkértem, hogy ne így szóljon, mert anya egyszer infarktust kap az ijedségtől, vagy kezét, lábát, nyakát töri, amit ijedten rohan be, hogy mi történt.
De nem tud leszokni róla, ez belülről jön hiába. Tegnap előtt is volt egy ilyen sztori. Ki akartak menni az erkélyre játszani, de kint volt ugye a medence ami majdnem az erkély felét elfoglalja, mondtam,hogy jó de akkor a medencéből merjük ki a vizet,és eresszük le. Beleegyeztek. Kis vödörrel nagy vödörbe öntöttük a vizet majd vittem és öntöttem a kádba. Egy ilyen forduló alkalmával, éppen öntöttem a kádba a vizet mikor egyszer csak hallom, hogy Franci üvölt az erkélyen, hogy Anyaaaa Segítséééég!!!!!Anyaaa! Dobok el mindent, rohanok hozzájuk... Majd, közli velem halálos nyugalommal, hogy Anna belelépet a vízbe! Azt hittem rögvest agyon csapom. Kinéztem az erkélyen szerencsére senki nem akart a megmentésére sietni, úgyhogy gyorsan be is tereltem őket az erkélyről! 
Unatkoznak nagyon, mi lesz itt szeptemberig!
Hétvégére strandot ígértem a gyerekeknek, Franci minden nap megkérdezi mikor megyünk. Eddig az időjárástól tettem függővé, de tegnap sajnos kiderült, hogyha a nap száz ágra süt, és 40 fok lesz akkor sem tudunk menni. Apa ugyanis közölte velünk, hogy mennie kell Budapestre, mert egy kocsit fel kell vinni a Bruce Willis forgatásra ,és a munka helyen senki más nincs csak Ő aki ezt elvállalta. Szombattól csütörtökig fog ott tartózkodni. Hipp-hipp hurrá! Mindegy majd lenyelem ezt a békát is előbb utóbb valahogy! :( Nem tudom, hogy a melegtől van -e de néha már kezdek besokalni, hogy mindig egyedül vagyok, és mostmár még a hétvégére sem lehet tervezni mert akkor is jöhet valami ami "sokkal fontosabb". :(
Na jó nem panaszkodom tovább, csak ez úgy kikívánkozott belőlem!
Inkább teszek képet! :)

Már ide is felmászok. :)

És persze pakolok. Nagyon sok érdekes dolog van ám itt.

Tegnap elaludt a pihenőszékben a nyuszival.
 Annyira édes.
Meg kell zabálni!:)

3 megjegyzés:

  1. Sajnálom a strandolást!:-( Nehéz lehet picikkel bennt a lakásban, ebben a jóidőben.
    Azért szép hétvégét Nektek!:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen Anikó! :) Azon leszek,hogy szép legyen a hétvége.
    Nektek is szép hétvégét!:)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy a melegtől van, mert én is így érzek. Mindigmindentegyedül, nekemsosesegítsenki...és ilyenek. :)
    Jók a képek! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)