„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. június 25., hétfő

Betegeskedünk, még mindig :(

Ma harmadjára is elvittem a gyerekeket az orvoshoz! Főleg Francit mert tegnap megint belázasodott,és csúnyán köhögött egész éjjel! Helyettesítés volt amit most nem is bántam, legalább más orvos is látja a gyereket. Franciskának nagyon csúnya hörghurutja van mondta a doktor nő.
Írt fel neki antibiotikumot (Augmentin) ,és mondta, hogy szerdán vigyem vissza mert újra meg akarja majd hallgatni. Nem vagyok híve az antibiotikumnak én sem, de az az igazság, hogy az esetek többségében eddig mindig szükségünk volt rá. Nem tudom mért kell megvárni mindig, hogy súlyosbodjon a dolog.
Beszedtünk eddig egy csomó gyógyszert ( Nurofen, fenistil csepp, ACC100, Ánizsos köptető, Spiropent,) és semmit nem javult sőt rosszabb lett! :( Most Augmentint, és Rhinathiolt kell majd szednie.
Remélem, hogy az antibogyó meghozza a hatását, mert nagyon elegem van már ebből az egész fránya betegségből.
Annát is megvizsgáltattam,ha már ott volt velünk mert Ő is csúnyán köhög, bár Ő még nem lázas (és remélem nem is lesz az! Ő nem kapott antibogyót, csak  Rhinatiolt, és a Fenistil cseppet kell szednie. Szerdáig ha nem javul őt is megvizsgáltatom megint! 
Nagyon ránk férne már valami jó is! De tényleg!

6 megjegyzés:

  1. Jobbulást a lányoknak. Az augmentin biztos hatni fog most már.. és akkor beindul a "jószéria". :)

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást! Szegénykéim! Fura ez az antibiotikum frász, én gyerekként mindenre, de még a legenyhébb náthára is kaptam, most meg szinte már csak akkor írják fel, ha már nagyobb a baj. Itt is kellene az aranyközéputat keresniük. Szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Anyukám is mindig emlegeti,hogy a mi gyerekkorunkba mindig adtak antibiotikumot ha betegek voltunk,és nem húzták el hetekig a dolgot.

      Törlés
  3. Jubbulást a lányoknak! Biztos jobban lesznek már.:-)És jön a jó széria!:-)))

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)