„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. június 14., csütörtök

Életjel

Kezdem az elején. Múlthét hétfő délután Franciska belázasodott,és csúnyán kezdett köhögni. Doktornéni szerint csak valami vírus lehet mert a vizsgálat során nem talál nála semmit. A pénteki szurinak, ehhez nincs köze. A szokásos sok folyadék, láz csillapítás, köptető, és persze ne menjen oviba. Úgy nézett ki, hogy javulgat, de hétvégén megint elkezdett köhögni, de most aztán még csúnyábban mint az előtt, rossz volt hallani. Természetesen visszavittem a doktor nőhöz kapott újabb gyógyszereket,és ha nem javul akkor hétfőn majd ad antibiotikumot is. :( Azért remélem, hogy nem kerül rá sor! Amúgy egy tünemény, mostanában olyan kis cserfes lett. Múltkor az utcán szóba elegyedtem az egyik kisbabás anyukával, és Francinak mindenhez volt valami hozzáfűzni valója. Például : Eladtam egy csomag 4-es méretű pelenkát mert kicsi volt ránk. Erre Franci mesélni kezdi a csajnak bővebben ,hogy szegény Annának milyen piros lett a combja tőle, biztos fájt is neki stb. 

Anna szerencsére jól van, egyre többet beszél, jobban mondva inkább csak mond utánunk szavakat nagyon édes. :) Egyre jobban anyás, ha megyek valahová, és őt itthon hagyom apával mindig jelenetet rendez, de szerencsére hamar megnyugszik. Ő egy igazi kis szeretet bomba a családban. Imádni való!!

Most pénteken lesz az oviban az év záró, jövőhéttől pedig megkezdődik a nyári szünet. Az elmúlt egy hétben kaptam belőle egy kis ízelítőt. Mi lesz itt szeptemberig ajajaj!!!! Na de majd megpróbálom őket kellő képen lefoglalni, és lefárasztani. Remélem jó idők lesznek, nem pedig hűvös viharos.

Rajzolnak az erkélyen

copfos :)

Szeretjük Ormit :)

Csúzdázni szuper, de még két embert igényel.

Ez a kis apró kavics sokkal jobb mint a homokozó.
 (Csak aztán legyünk résen  mert  meg is kóstolja.)




Tündérkém! :)

Dabdaaa!!! :))

Focisták.

2 megjegyzés:

  1. Jók a képek, főleg a copfos! :)
    Francinak megvolt a szülinapi bulija végül?

    VálaszTörlés
  2. Óh, képzeld nem lett megtartva. :( Tizedikére voltunk feliratkozva,de így hogy beteg lett lemondtuk. De Ő nem tudott róla,hogy szervezkedünk,úgyhogy nem volt csalódott.

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)