„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. június 1., péntek

Franciska 6 éves státusz vizsgálat, és szuri

Még a hét elején volt nálunk a védő nő, és megbeszéltük, hogy ma elmegyünk a 6 éves vizsgálatra. Bár nincs pénteken tanácsadás de így sokkal nyugodtabban meg tudja csinálni a vizsgálatokat, nem kell rohanni, nem várnak kint sokan. Volt látás vizsgálat, 6 évesen a babos könyv is előkerült, volt még hallás vizsgálat, és a szokásos, súly, hossz mérések.
Nagyon büszke voltam Franciskára mert olyan ügyes együtt működő volt, szépen elbeszélgetett a védő nővel is, szóval dagadt a mellem. :)
Minden vizsgálat jó lett szerencsére, nincs probléma a látással,és a hallással, szín tévesztő sem lesz, úgyhogy nyugodt vagyok.
Magassága 119 cm, súlya 23,5 kg ( Védő nő meg is jegyezte, hogy olyan kis csinos. )
Miután kitöltöttük a papírokat lementünk a doktor nőhöz, hogy Ő is megvizsgálja, és ha úgy látja beadja a szurit. Senki nem volt a rendelőben szerencsére, de ennek ellenére nem örült, hogy nem a tanácsadói napon mentünk. Nem akartam neki mondani, hogy nem én találtam ki, és, hogy azt gondoltam, ennél azért rugalmasabb. Csak annyit mondtam, ha ez neki olyan nagy problémát okoz akkor majd visszajövünk kedden. De végül csak beadta. Franciska bátran viselkedett, csak mikor előkerült a tű kezdett el sírni kicsit, de azt hiszem ez még belefért. Úton hazafelé kérdeztem is tőle, hogy azért sírt mert fájt a szuri, vagy csak meg volt ijedve, és azt válaszolta, hogy csak megijedt. :) Most egy ideig letudtuk a szurikat. :)
Anna is velünk volt ám végig, a védő női vizsgálatnál végig eljátszadozott a játékokkal, a doktornéninél viszont csak az ajtó előtt állt, nem volt hajlandó bentebb menni, csak a háttérből figyelte, ahogy Franciskát megvizsgálja a doktor nő. Viszont a szurinál neki is eltörött a mécses, biztos megsajnálta Francit. :)

8 megjegyzés:

  1. Utólag is boldog szülinapot kívánok Franciskának! Tanti auguri, buon compleanno a Francesca (hogy olaszul is írjak :))

    VálaszTörlés
  2. Hány éves korig vannak ezek a státuszok? Amíg iskolába nem kerül a csemete?

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez a 6 éves az utolsó! A többit már majd a suliban csinálják. :)

    VálaszTörlés
  4. Jól vagytok? Régen írtál!:-)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)