„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. augusztus 18., szombat

Ez van... :)))

Reggel rémálomból ébredtem, :( még egy kicsit forgolódtam hátha sikerül visszaaludnom, de szokásomhoz híven nem jött össze, kidobott az ágy megint! Kint aztán megpillantottam az időt a mikró kijelzőjén amin nagyon meglepődtem mert 7:33-at mutatott. Na mégsem keltem olyan korán akkor, de mért van olyan sötét mintha még csak hajnali öt lenne? Furcsa volt, de még mindig nem gyanakodtam hanem a következő gondolatok fordultak meg a fejemben. (Közben főztem kávét,bekapcsoltam a gépet stb.) Mostanában alig nézek tv-t a híradót már hetek óta nem láttam, így vele együtt az időjárás jelentés is kimaradt, pedig milyen borulás lehet most odakint, ideért a hideg, biztos ezt érezte Anna az utóbbi pár napban, ezért volt olyan nyafka macska. Majd ahogy kortyoltam a kávét megakadt a szemem a monitor jobb alsó sarkában meghúzódó órán 5:45 , és már kezd világosodni. :))) Elvonulnak a felhők, lehet mégis jó idő lesz. :)))

10 megjegyzés:

  1. Összebeszélhettünk. Én ugyan csak hülyeségeket álmodtam, semmi rémeset, de fél 6-kor kidobott az ágy. :) Jó hétvégét! :) (asszem visszafekszem...)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! De jó,hogy te még vissza tudsz feküdni. Engem ha egyszer kidob az ágy már nem tudok vissza feküdni. :) Nektek is jó hétvégét ! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem sem sikerült visszaaludni végül, olvastam, amíg fel nem ébredt Zalán. Aztán délig kb. olyan fáradt voltam, mint aki nem is aludt. :))

    VálaszTörlés
  4. Hajni, ma reggel én is így voltam csak fél ötkor. Na usgyi visszafeküdtem még. Ki kell használni, míg Csenge is alszik. Milyen jól tettem, mert utána sokkal vidámabbat álmodtam!:-)
    Szép napot Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó neked,hogy még vissza tudsz aludni! :)

      Törlés
  5. Akartam már régebben kérdezni, Annának ki van lyukasztva a füle? Mert látom Francinak igen. Jól látom? Mikor tervezitek? Nekem Mesié mikor megszületett ki lett lyukasztva, de Csengének tudatosan nem akartuk kicsi korában. Most meg vacilálok, legyen e ha nagyobb lesz, vagy most?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annának nincs kilyukasztva,és nem is lesz addig még Ő nem akarja! Francinak olyan 1,5 évesen lyukasztották ki. Nagy tortúra volt, nem ment simán a fülbelövés. Azóta is az egyik oldalon időnként begyullad. :(

      Törlés
    2. Na akkor én is megerősítést nyertem ebben a témában. Én is így gondoltam, csak feljött a téma, és noszogattak.:-)
      Ja és a vissza alvás csak azóta megy, mióta Csenge is ilyen rossz alvó, megtanultam akkor pihenni, mikor tudok!:-)
      Szép napot Nektek!

      Törlés

Köszönöm,hogy írtál! :)