„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. augusztus 15., szerda

Szerencse

Tegnap előtt a játszótérre sétáltam a gyerekekkel, és út közben elhagytam a mobil telefonomat. Kb. fél óra múlva tűnt fel, hogy nincs a zsebemben. Tudtam, hogy ott kellene lennie mert a játszótér felé vezető úton még felhívtam egy kedves ismerőst, hogy mindjárt ott leszünk majd eltettem. Nos igen szépen a zsebem mellé csúsztattam. :(
Egyik ismerősöm telefonjáról hívtam Attilát, hogy jöjjön le mert keresni kell a mobilt, de a gyerekeket főleg Annát még nem hagyhatom itt felügyelet nélkül. Jött is apa nagy sebesen, persze nem állta meg szó nélkül, hogy milyen figyelmetlen vagyok.( Bezzeg mikor ő hagyta el az övét szólni sem lehetett.) Miután megkaptam a fejmosást kértem, hogy hívja fel a központot,és tiltassa le a kártyámat, nehogy nekem nagy számlát csináljon vele valaki. Teljesen el voltam kenődve, soha nem fordult még velem elő ilyesmi, mindig nagyon vigyázok a dolgaimra. Néha még túlzottan is, mert százszor ellenőrzök mindent, hogy elraktam, de biztos, hogy ott van megnézem újra meg újra. Most egy kicsit már el voltam fáradva azt hiszem.
Attila elment a telefon szolgáltatóhoz majd úgy egy fél óra múlva visszajött, és a kezembe nyomta a telefonomat! El sem hittem hirtelen, hogy még van ilyen. Becsületes ember találta meg a telefonomat,és vette a fáradtságot besétált vele legközelebbi t mobil üzletbe és leadta! :))))
És még a közben letiltott kártya visszakapcsolásáért sem kellett fizetni, mert 24 órán belül történt az eset! :)
Szerencsés vagyok!! :)

6 megjegyzés:

  1. Minden jó, ha a vége jó!:-)

    Van még ilyen????Éljen, éljen! Ezek éltetnek, az ilyen emberek!!!:-)

    VálaszTörlés
  2. Ezek a telefonok?! Nem tudom, olvastad -e, de nekem a padon hagyott táskámból lopták el, még szerencse, hogy a tiedet nem egy ilyen alak találta meg... Amúgy én is ilyen vagyok, mint Te, nagyon megbecsülöm a dolgaimat, tényleg sokszor túlzottan is. És én is kaptam a fejmosást a férjemtől, hogy milyen okos vagyok. :S
    Nagyon örülök, hogy megvan a telód, és hogy azért még vannak becsületes emberek. :)

    VálaszTörlés
  3. Tavaly volt talán, hogy találtam egy komplett irattárcát az egyik bokorban séta közben. Postáztam a lakcímkártyán levő címre. Rendi vagyok? :))
    De tényleg mákod volt a telefonnal. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)