„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. augusztus 14., kedd

Szörnyű hétvége...

Megint végigsöpört egy vírus a család női részlegén. Pénteken kezdődött Franciska szokatlanul jó étvágyú volt reggel, délelőtt kis angyalként járt kelt a lakásban ami délutánra kis ördöggé alakult. Mondtam is az apjának, hogy nem tudom mi van vele délelőtt még semmi nem volt, lesz ennek még böjtje. Éjszaka ébresztett, hogy wc-re kell mennie mert fáj a hasa, el is ment majd a kéz mosást követően hányt egy adagot.
 :( akkor még arra gondoltam,hogy bezabált,de innentől kezdve nem volt megállás hányásban, és hasmenésben egészen hajnali 5-ig amikor végre abba maradt, és elaludt. Másnap egész nap nyomta az ágyat szegény, nagyon kimerült volt! De szerencsére nem volt már sem hányás, sem hasmenés. Viszont én este felé már éreztem, hogy nem vagyok jól fájt a gyomrom, émelyegtem, akkor már tudtam én sem úsztam meg a dolgot. Még jó, hogy Attila itthon volt, és ellátta a gyerekeket másnap mert én teljesen ki voltam, nagyon megviselt az "éjszakai műszak" nyomtam az ágyat egész álló nap. Tegnap már kutya bajom sem volt. Imádkoztam, hogy Anna ne kapja el, de sajnos éjszaka ő is kitette a taccsot háromszor egymás után. Szegénykém annyira sajnáltam mert úgy meg volt ijedve, nem nagyon tudta mi történik csak azt, hogy nem jó, de nagyon nem. :( Sokáig virrasztottam mellette, nehogy ne vegyem észre mikor hányni kezd. :( De utána már szerencsére nem történt semmi békésen aludt! Még most is alszik, remélem neki sem lesz mára kutya baja, és nem követnek minket a fiúk a sorban. Bár Dávid csak vasárnap este jött haza ezért lehet, hogy megússza, de apa aki végig ápolt minket, nos neki lehet, hogy van esélye. :( De hátha nem, Ő nem az a beteges fajta!

8 megjegyzés:

  1. Ó, sajnálom! Jaj, de rossz is ez!:-(
    Nálunk is végig megy ilyenkor mindenkin. Még az a szerencse, hogy nem egyszerre, így mindig valaki talpon tud lenni.:-(
    Jobbulást nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anikó! Remélem hamar véget ér ez a rémálom! Anna jó kedvűen ébredt, remélem túl van rajta Ő is!

      Törlés
  2. Nálunk eddig egyszer volt ilyen hányós-fosós nyavalya, hát rééémálom volt. :) Drukk a fiúknak, hogy elkerüljék a nyavalyát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Erika! :) Ez a hasmenős hányós nekem is nagy mumus,mindig attól félek,hogy a kórházba kötünk ki! :( Szörnyűűű!

      Törlés
  3. Szegények! :( Remélem a fiúk megússzák, Ti meg hamar elfelejtitek. Hanna még sosem hányt, nagyon félek az elsőtől. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kívánom,hogy ne is tudja meg soha milyen! Anna nagyon meg volt ijedve. :(

      Törlés
  4. Szegénykék :( Remélem, már jobban vagytok mindannyian! Enyémek sem hánytak még soha, le is kopogom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobb is ha nem tudják. Én sem bánnám ha nem ismétlődne meg soha többé!

      Törlés

Köszönöm,hogy írtál! :)