„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. szeptember 2., csütörtök

Elmúlt pár nap

Nem nagyon van időm írni mostanában,de azért egy gyors helyzetjelentést bebiggyesztek ide mielőtt még nagyon elmaradnék.
Kedden meglett a vizelet eredménye Franciskának,hát nem lett valami fényes, ++++ baktérium,szóval elkerülhetetlen lett az antibiotikum bevetése! Kaptunk még egy beutalót majd ha beszedtük az antibogyót utána egy vizeletet azért megint le kell adni ellenőrzésre,hogy rendben van -e teljesen!De remélem,hogy mostmár rendbe jön,és mehet végre oviba a drágám!

A terhestanácsadót is megjártuk kedden délelőtt,de nem történt semmi a szokásos vérnyomás,és súlymérésen kívül! Öt hét múlva kell újra visszamennem ,és valószínűnek tartom,hogy az lesz az utolsó tanácsadásom!

Tegnap, hivatalosan is vége lett a nyáriszünetnek!Dávidnak elkezdődött az iskola! Megkérdeztem tőle elkisérjem-e az évnyitóra de egyből leszavazott,gondolom égő lett volna. Délutánra mondjuk kiderült,hogy senkit nem kisért el az anyukája,hogy is jutott eszembe!(féltem na)
Tetszik neki az új iskola,jó kis osztálya van állítólag. Így a második nap után már kezdenek azért összerázódni szépen.Lényeg a lényeg nagyon jól érzi magát az új iskolájában,remélem ez így is marad miután beindul az igazi élet tanulás,tanulás,tanulás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)