„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. szeptember 6., hétfő

Megkezdtük az ovit!

A tegnapi nap már a készülődésről szólt,sokat beszélgettünk róla milyen klassz lesz,talán túl sokat is mert a végén már látszott rajta,hogy nem is örül ennek annyira!
Reggel aztán sikerült időben,és jókedvűen ébredni, így is indultunk el.Az oviban aztán kicsit megszeppent ,féltem ,hogy majd sírni fog,de nem! Ovónéni,dajkanéni nagy puszival és ölelésssel fogadták,és a gyerekek is aranyosak voltak,jöttek sorba és köszöntötték,látszott,hogy örülnek neki.
Egész nap sokat gondoltam rá,vajon mit csinálhat,és,hogy érzi magát!Olyan lassan telt az idő!
Délután négyre mentünk érte,jelzem észre sem vette,hogy ott vagyunk annyira játszott a gyerekekkel,legalább volt időm ovónénivel beszélgetni,mondta,hogy minden rendben volt,és nagyon jól érezte magát,még aludt is,pedig itthon már nem volt rá jellemző!
Úgyhogy száz szónak is egy a vége,megint csak én izgultam túl ezt az egészet,minden a legnagyobb rendben van!Jó volt neki az oviban a kis társaival játszani!

3 megjegyzés:

  1. Juhééé:))) Látod, megy ez:)))

    VálaszTörlés
  2. Hát igen mi szülők sokkal nehezebben viseljük az elválást még ha "csak" az oviról is van szó:)
    Nagyon ügyi Franci:)
    Nagyfiúnak, hogy tetszik az új suli???

    VálaszTörlés
  3. Vali! Eddig még tetszik Dávidnak,a suli!Remélem így marad akkor is ha majd beindul a tanulás.Eddig még csak ismerkedtek,ma kapták még meg a tankönyveket!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)