„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. szeptember 10., péntek

Összefoglaló

Mikor elkezdődött az ovi is arra gondoltam jobban lesz majd időm a géphez leülni,és írogatni,de nem így lett,mindig találtam magamnak valamiféle elfoglaltságot!
Úgyhogy most megpróbálom összefoglalni mi is volt a héten!
Franciska,végig nagyon jól érezte magát az oviban,ami aggasztott,és még mindíg aggaszt,hogy a hét közepétől elkezdtek fogyni a gyerkőcök a csoportból,volt akinek a hasa ment,volt aki megfázott :( ,tegnap már Franci is köhögött picit!Most Prospant adok neki pár napig,remélem rendbe jön,és nem kell orvoshoz mennünk egy hét ovi után! Vizeletet is vittünk visszaellenőrzésre a laborba,az eredmény tökéletes lett,sehol semmi kóros! :) Ennek nagyon örülök!

Dávidkámnak,továbbra is tetszik a suli,szerdán megkapták a könyveket is,szerintem jövőhéttől már rendes kerékvágásba fognak menni a dolgok!Ami vele kapcsolatban idegesít a diákigazolvány,amit még a mai napig nem kaptak meg,és ha elkapja majd az ellenőr az általános iskolai diákkal ami már nem érvényes,nem tudom megbünteti-e!

Szerdán voltam a dokinál UH-n.
Méretek:
- BDP : 85 mm
- THQ : 89 mm
- FL : 61 mm
Lepény I fokban érett.
Szépen fejlődik a babócánk. De a doki a méhlepényen pici fehér foltocskákra hívta fel a figyelmem,elmeszesedett inaktív részeknek nevezte,vagy mi, nem sok csak pár pötty.Bár azt mondta,hogy ez még aggodalomra nem ad okot,mert ezidáig a bébi szépen fejlődik,inkább csak óvatosságból, menjek már be jövőhéten a kórházba és ott is megnézik UH-n,és írt fel gyógyszert Doxium-ot 2x1
Jövőhét péntekre kaptam nagy nehezen időpontot 08:40-re. Azért egy kicsit aggódom!Fel is kerestük tegnap a börzés kedves ismerősömet,már intézi a kiságyat,a hordozót elhoztuk,babakocsi megvan,de azt még ott hagytuk mert nála jobban elfér,mostmár jövőhéten azt hiszem a ruhácskákra is rá startolok,megyek turizni! :) Ez a pár hét ami még hátra van gyorsan eltelik,nehogy aztán véletlenül hamarabb jöjjön Anna Sára,bár eddig ez ne volt jellemző a terhességeimre,mindig túlhordtam,de soha nem lehet tudni!

És végül egy képecskét rakok fel amit Franci rajzolt itthon délután. Olyan kis ügyeske.

Markoló

2 megjegyzés:

  1. Ó, ne aggódj! Nekem Rékával ilyenkor már másodfokban érett volt a lepénykém. E. doki javasolta a doxiumot (keringésjavító, vagymi), de M. doki nem.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg jó ez a rajz! Én is ilyesminek rajzolom a markolót. :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)