„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. október 15., péntek

Próbálom utólérni magam!

Nem tudom,hogy sikerül-e annyi minden történik,zajlik az élet.Ez a hét is hasonlóan mint az előző tele volt jövés-menéssel,ma sikerült pihenős napot tartanom,a héten először nem kellett mennem sehová. Annyit mentem mostanában,hogy szó szerint izomlázam van!
Nem is tudom,hol kezdjem!
Vasárnap megvolt a már annyira várt bababörze itt a sportcsarnokban,jól bevásároltam,vettem sok kis tipegőt ,bodyt, pelenkát, overált!Nagyon sok szép,és jó dolog volt,nehéz volt visszafognom magam,de sikerült!Mostmár tényleg megvan minden amire szükség van Anna Sára érkezéséhez!A motyóm is teljes amit majd a kórházba viszek magammal,úgyhogy akár hátra is dőlhetnék,ha nem kellene állandóan jönni,és menni!
Hétfőn elmentem vérvételre az SZTK-ba százezren voltak,sokat kellett várni,ami már egyre kellemetlenebb ezzel a nagy pocakkal,mert állni sem jó,és ülni sem jó,úgyhogy fészkelődtem! :)
Aztán délután az oviból hazafelé tartottunk Franciskával,a járdán közlekedtünk de hallottam,hogy hátulról közeledik egy bicikli,éppen,hogy kimondtam,hogy Franci vigyázz mert bicikli jön már oldalra is lépett,és a biciklis meg úgy ahogy kell el is ütötte.Franci elesett,és a lábszárára meg ráment a bicikli.Hát én majdnem infarktust kaptam,megfogtam a biciklit,amin még félig rajta ült a gazdája,és leemelve Franci lábáról,és néhány keresetlen szóval a járda túl oldaláig löktem szegény csajt sem kimélve aki természetesen jól hanyatt esett a bringa meg rá,de kit érdekelt az akkor Francit vettem pártfogásomba,és néztem nem lett e komolyabb baja a lábának!Szerencsére az ijedségen kívül nem lett baja,lassan megnyugodtam megvártam még felkászálódott a csaj aki szintén nagyon megijedt egyébként mert láttam,hogy már majdnem sír,nem győzött bocsánatot kérni,majd felült megint a bringára és elhajtott,persze a járdán továbbra is!Jelzem az utca túl oldalán van biciklis út.
Aztán kedden tanácsadáson voltam,az utólsón,oda már nem kell mennem,doki megnézte a Házi feladatomat (vérnyomásmérés)mondta,hogy ez teljesen jó,és ha van kedvem még méregethetem,hát nincs kedvem ,mondtam neki,éppen eleget stresszeltem rajta a múlt héten,hogy csak nehogy magasat mérjek!
Csütörtökön voltam NST-n a kórházban,százezren voltak,mikor végre sorra kerültem kisbabám úgy döntött,hogy ő bizony már mocorgott eddig eleget,hát jól beszunyált,és így nem lett jó az eredmény,egy óra múlva kellett visszamennem,az ismétlésre.Második nekifutásra is sokat kellett noszogtatni,de ezt már elfogadta a doki!Jövőhéten hétfőn kell mennem újra,meg majd még utána is valamelyik nap, jövő héttől ugyanis már heti két alkalommal kell megjelenni!
Ma végre pihenőnapot tartottam,ami igazából nem is volt pihenőnap mert már kicsit szaladt a lakás,úgyhogy pakolásztam,takarítgattam,és pihenés képpen végre ide is idejutottam!
végezetül rakok pár képet is.

Hétvégén apa,és Franciska keksztekercset készítettek,nagyon fincsi volt.


Hajköltemény apa módra


Csak úgy

És végül egy mai pocak fotó



3 megjegyzés:

  1. Szegény Franci! :( Örülök, hogy nem esett baja!

    VálaszTörlés
  2. Jajj szegény Franci! Jó mérges lehettél a lyányra! Húúú, ebből a pocakból már nemsoká kiköltözik Anna Sára! :))

    VálaszTörlés
  3. Szegény Franci!
    Azért ez a véghajrá már olyan izgi tud lenni:)))

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)