„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. december 1., csütörtök

Nyílt nap az oviban

Hétfőtől szerdáig lehetett jelentkezni a nyílt napra az oviba! Nem akartam,hogy Franciska úgy érezze nem érdekel,mondjuk nincs is így nagyon is érdekel szóval feliratkoztam a keddi napra,rövidített nap volt mert színházba is mentek a gyerekek, Annára addig a szomszédasszonyom vigyázott! Reggel fel is keltünk korán készülődtünk,hogy időbe oda érjünk,láttam hogy Franciska nem volt valami lelkes,nem volt kedve oviba menni! :(
Ahogy beértünk az oviba már bent ültek a szülők a csoportba,gyorsan átöltöztünk,és bementünk mi is.Franciska most sem lett lelkesebb,sőt teljesen a háttérbe húzodott,nem működött közre a többiekkel,csak állt ott egyedül mint egy árva gyerek,látszott rajta,hogy zavarban van! Először mérges voltam (persze csak magamban),hogy mért csinálja ezt,mit gondolhatnak róla a többi szülők,de aztán rájöttem,hogy kit érdekel!Én tudom,hogy mit tud a gyerekem,nem kell ezt bizonygatnom senkinek,úgyhogy odahívtam magamhoz megöleltem,és hagytam neki időt,hogy feloldódjon magától. Ovónénik sem erőltették a dolgot ők is pontosan értették mi a szituáció!Mondták is,hogy előző nap milyen ügyes volt Franciska,úgy látszik nekem nem akarta megmutatni milyen egy napja az oviban!Sebaj,nekem úgyis az a fontos,hogy jól érezze magát az oviban,és tudom,hogy így is szokott lenni!

1 megjegyzés:

  1. Szerintem ha lesz egyszer nálunk ilyen nyílt nap, Réka pont így fog viselkedni. :)) Tényleg az a lényeg, hogy ő szeresse az ovit.

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)