„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. február 8., szerda

Anna 15 hónapos

Minden érdekli,most is itt settenkedik mellettem,elnyomkodja a gépet! Egyre többet ismételgeti utánunk amit mondunk neki.Például amikor a nevén szólítjuk,ő is mondogatja,hogy Anna! :)
Mondja még,hogy anya,apa,hoppá,nem,háp-háp,baba,mama,pápá,tea,nyam-nyam (ha éhes) Ja és még ,hogy bigyabigyabigyabigya... ez,hogy mit jelen nem tudom de olyan aranyos! :)
Egész nap meg sem áll,fel-alá járkál a lakásban igazi kis duracell nyuszi,nem fárad el! Felmászik az ágyra,amit nagyon nem szeretek,mert borzasztóan félek,hogy összetöri magát! Folyton pakol a szekrényből,amit nem tudtam elbarikádozni,elzárni előle abból nap mint nap kipakol,nem unja meg (pedig azt gondoltam)A játékait is szétdobálja,imádja a káoszt,lét eleme a rendetlenség!Kitől tanulta???Azért egyikőnk sem ilyen rendetlen! Imád bokáig járni a játékok,és a szétdobált bugyik, zoknik között! Rendet rakni addig még ébren van képtelenség,amint a helyükre kerülnek a dolgok máris beindul,és ledobálja a polcról a játékokat,kiborítja tároló dobozt stb.Nagyon huncut. Ülök az ágyon,jön nyafogva,nyújtja a kezét,hogy vegyem fel, mikor felveszem azonnal félretol,és diadalittas képpel áll az ágy közepén! :) Szeretgetni is tud ám,annyira aranyosan ölel magához szorít a pici kezeivel,és puszilgat,olyan cuki ilyenkor meg tudnám zabálni azt a kis húsos pofiját! Nem rendes cuppanós puszik azok a puszik még olyat nem tud,csak a kis száját odateszi az arcunkhoz!:)
Nap közben már csak egyszer alszik de akkor 2-2,5 órát,viszont mostanában esténként nagyon nehezen alszik el 10 órakor még simán dorbézol,ami nagyon fárasztó!
Az étvágya nem olyan jó mint ahogy azt mások gondolják! Mindig azt kapom,hogy : - látom nem válogatós,biztos mindent megeszik! De ez nem így van nem eszik meg mindent,és amit megeszik abból sem sokat! Inkább az rá a jellemző,hogy mindenből egy kicsit!De inkább az édesebb kaják jönnek be neki. Most például banánt karikáztam fel neki ,és azt falatozza az etetőszékben ülve! Mert ahhoz ragaszkodom,hogy enni csak egy helyben ülve!
Súlyáról,és hosszáról nem tudok most írni,a jövőheti tervek között van,hogy megyünk tanácsadásra, szuri is lesz már előre félek!
Most hirtelen nem jut más az eszembe,csak rakok még egy képet a 15 hónaposról! :)

Banán falatozás után vidáman! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)