„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. február 26., vasárnap

Itt a tavasz?

Csipp,
Csepp,
Egy csepp,
Öt csepp,
Meg tíz:
Olvad a jégcsap,
Csepereg a víz.



Remélem igen,mert már nagyon elegem van a télből,a bezártságból. Szeretnék nagyokat sétálni végre a szabadban,játszóterezni a gyerekekkel,anyukákkal tracspartyzni
A kedvenc évszakom a tavasz,bár az utóbbi években nem nagyon mutatkozott meg,hiszen a télből hirtelen nyár lett,de remélem,hogy az idén majd lesz tavasz is egy kicsit legalább! :)


A hétvége csendesen telt! Dávid elment az apjához,mi apával főzőcskéztünk,a lányok pedig tök jól el voltak egymással! Annának nagyon jó természete van,nem nyávogós típus,nagyon jól tűri,hogy a nővére húzza nyúzza! Franci bohóckodik,Anna pedig nagyokat kacarászik rajta. Olyan jó nézni,hogy így elvannak egymással. Jó persze van olyan is,hogy nem ,például mikor Franciska éppen alkot,mert Anna folyton ellopkodja a ceruzákat,a lapot az asztalról,vagy ha éppen babázik akkor neki pontosan az a baba kell ami Francinál van!Szerencsére azért könnyen rá lehet venni a cserére! Mesét olvasni még ébren van nem nagyon lehet,mert folyton lapozná,vagy tépné. Annát kizárólag csak az Anna,Peti,és Gergő könyvek érdeklik,mert azokat nem kapja meg (ugyanis egyet már sikerült elszakítania)Valahogy ezek a kemény lapos babakönyvek nem nagyon érdekesek számára.




Imádom ahogy feszít mikor megkérem,álljon meg egy fotózás erejéig :))

Franci lebirkózva:)

Főzőcske! Apa szabolcsi fiú,és nagyon régen vágyakozott már egy adag jó szabolcsi töltött káposztára,de egészen tegnapig csak beszéltünk róla,valahogy nem volt hozzá túl nagy önbizalmunk,hogy bele is vágjunk! De most megtört a jég elkészítettük,vagyis inkább Ő készítette el,én csak a kukta voltam. Apa a tízes skálán csak négy pontot adott rá de szerintem volt az hét is. Franci szerint húszezer pontos,és ezt az üres tányérjával alá is támasztotta!Mondtam is apának,hogy ennél nagyobb bizonyíték,hogy a gyerek megette az összeset amit kiszedett neki,nem is kell! Finom lett,és kész! :)


2 megjegyzés:

  1. Huuu de megindult a nyálképzés a számban. A kicsi lány nagyon nő, mint a gomba.

    VálaszTörlés
  2. Ugye milyen guszta lett? :)) Anna tényleg sokat nőtt,szalad az idő,lassan mehetek vissza dolgozni!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)