„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. augusztus 28., kedd

HURRÁÁÁ!!!!!!

Dávidot átvették a másik suliba!!!!!! Annyira boldog vagyok!!! :))) Most beszéltem vele,Ő is nagyon boldog. Mondta, hogy nagyon kedvesek voltak vele a tanárok, azt mondták adnak neki esélyt, hogy bebizonyítsa mit tud! Én nagyon bízom benne, hogy megtesz minden tőle telhetőt ezek után!

Itthon minden rendben,sokat vagyunk kint a gyerekekkel a jó levegőn. Most éppen csendes pihenő van, Anna alszik, Franci meg valamelyik szobában (szerintem rosszalkodik mert a mama nincs itthon) unatkozik mert csendbe kell lenni! Természetesen ilyenkor nincs kedve rajzolni, vagy színezni, az csak akkor jó ha Anna ébren van és ellopkodja tőle a ceruzát meg a lapot,és lehet nyávogni,hogy anyaaa Anna elvette, Anna nem hagy!
Jó itthon lenni, de nagyon sokat gondolok haza. Attila azt mondja nagyon jól haladnak a munkálatok otthon. Majd mondom is neki, hogy küldjön már fotókat is róla,olyan kíváncsi vagyok rá!
Amúgy itthon olyan sok emlék eszembe jut, ahogy meglátom a régi tárgyakat, vagy egy fényképet, kár,hogy már olyan kevesen vagyunk! :(
Az utca is úgy kicserélődött, már nem a régi gyerekzsivajtól hangos, életteli utca, hanem csendes, és kihalt csak néha tűnik fel egy-egy emberke az utcán! Mondjuk ez nem csak az utcára, hanem az egész falura igaz!
Semmi nem a régi, és ez hiányzik!

7 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)