„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. október 6., szombat

Anna 23 hónapos

Olyan régen írtam csak róla, pedig mióta megkezdődött az ovi a napom legnagyobb része róla szól. Még mindig egy imádnivaló tünemény. Annyira jó természettel van megáldva, hogy azt elmondani nem lehet (pont mint az anyukája). :)))
Reggel Ő az első aki kiugrik az ágyból amint felhúzom a redőnyt a szobában. Rögtön készülődik ,öltözködik, még nagy testvére átfordul a másik oldalára,és még a takarót is a fejére húzza.
Anna a következő képpen ébresztgeti : Káká hú-úúú, Káká.!!! Persze sikertelen,de Anna nem az a fajta aki könnyen feladja.
Nagyon sokat beszél már, folyton ismételgeti amit mondunk neki. Ha babát,vagy kutyát lát az utcán odaköszön,hogy Szia baba,vagy szia kutya. :) Nagyon édes kis hangon tudja mondani,hogy szia. Persze vannak dolgok amiket még én sem értek meg,de azt addig mondja,és persze próbálja mutatni mire gondol,még le nem esik nálam a tantusz.
Még mindig szeret babázni, de a kocsikért is oda van. Nem tudom mi ez a gyerekeknél, de például ha kukás autót lát majd ki ugrik a bőréből,egyből kiabál,hogy: kukásaaa!!! Ha buszt lát a Cofidis-es reklám után csak ennyit mond Ez eegy busz ,és kacag egy nagyot. Imádom!!!
Van még egy kedvenc reklámja az Activiás pocak. :)))
A babakocsit már nem szereti annyira,ügyesen elsétálgat mellettünk,hosszú távon is,de ha sietünk pl.oviba megyünk,vagy boltba azért beleültetem,és nem csinál problémát belőle. Jó kicsit ellenkezik,de hamar meg is nyugszik.
Nem hisztis, azaz inkább azt mondanám, hogy hamar elterelhető a figyelme ha esetleg mégis belekezd. :)
Fogai száma 16,de nagy valószinűséggel  most megint jön mert sűrűn van kaka, olyan ami a fenekét is hamar felmarja :( Pedig szól ha van,és egyből tisztába is rakom,mégis. :(
Szobatisztasággal sehol nem tarunk. Nem mintha nagyon erőltetném a dolgot. Bilikét kicsit előtérbe helyeztük,de nem igazán ül rá. Látja,hogy mi a Wc-re járunk, és van mikor mondja, hogy pisi, és megy Ő is a Wc-re, kérdezem tőle, hogy akar-e oda pisilni bólogat, hogy igen, de nem ül rá, látom rajta, hogy akkor megijed, így nem is erőltetem, pedig szűkítő is van. Mondjuk, én úgy gondolom, ha a gyerek megérik rá úgyis szoba tiszta lesz, egyik napról a másikra. Így volt ez Dávidnál is, és Francinál is egyaránt.
Kajálás téren olyan mint az apukája, leves imádó, a húsok közül meg a csirkehusit eszi meg inkább, mondjuk legtöbbször abból is készítek kaját. Nem tudom majd a sok főzelékféléhez mit szól a bölcsiben.
Apropó bölcsi, tegnap megint besétáltunk, éppen kint voltak az udvaron a gyerekek, úgyhogy megint jót játszott. Motorozott,babakocsit tolt,és persze a kis házikót sem hagyhatta ki. Volt ott pár gyerek aki pl: kivette alóla a motort,vagy látva,hogy Anna nyúl érte hirtelen elvette előle,de nem vette zokon. Odament a másikhoz és ráült arra. Jövő hónap elején kezdjük a beszoktatást, gyorsan eltelt az idő már megint. Remélem szeretni fogja a bölcsit!!
Ilyen paramétereket,hogy hány kiló,és hány centi nem tudok mert az utolsó szuri óta nem voltunk méretkezni,és nem is tervezem a közeljövőben sem.
Ruhaméretünk 92-98-as, nadrágból 92-es, felső pedig inkább 98-as a pocak miatt! :))
Rengeteg minden van még biztos amit nem említettem meg de most ennyi jutott eszembe.
Egy pár friss kép még

Szeret pózolni :)

Kócoska :) Imádni való

4 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)