„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2013. február 16., szombat

Végre...

Megint hétvége. Hurrá! Gyorsan eltelt a hét szerencsére. :) Megkezdődik az itthoni munka, szalad az egész ház. Ez a rossz még abban, hogy hétközben nem nagyon van időm semmire. Mire hazaérünk van, hogy 6 óra, akkor már lehet nekiállni vacsorát csinálni, fürdetni, és már zuhanunk is az ágyba. Mondanom sem kell, hogy mikor leteszem a fejem már alszom is. Na de majd belerázódunk, minden kezdet nehéz.
Kaptam tegnap egy új mosógépet, mert a régi meghalt Nyugodjon békében. Jó szolgálatot tett, mondjuk várhatott volna még egy pár hónapot. Tegnap még csak ismerkedtünk, de ma már nincs lazsálás mert minden túlzás nélkül mondhatom, hogy halmokban áll a lakásban a szennyes ruha.

Tegnap megvolt a bölcsiben a farsang, nagyon aranyosak voltak a gyerekek, bár ők még nem nagyon értették, hogy mi ez az egész szerintem. Franciskáéknak majd csak jövőhét pénteken lesz.
Anna már megint csúnyán kezd köhögni :( Tegnap ahogy bent voltunk a bölcsibe, hallottam csúnya köhögéseket, meg láttam sűrű zöld trutyis orrú gyereket. Még az apukája is megjegyezte,hogy úr isten kisfiam mi van az orrodban,mire anyuka csak annyit felelt cica kaka. :( Inkább nem mondok semmit.

Pár képecske a farsangról

Kis tündérkénk :)


Imádott Viki nénivel

A lufi dobta fel a bulit

Játszanak

Franci is jól érezte magát :)


2 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)