„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2016. április 1., péntek

Elmúlt...

A kedvem már nem a béka feneke alatt van végre. Húh, nagyon mélyponton voltam legutóbb még magam is megijedtem annyira, már idejét nem tudom mikor voltam ennyire magam alatt, de túl vagyok rajta. :)
Ismént hétvége van, hogy repül az idő mostanság. Két nap munka aztán a megérdemelt pihenés! :) Olyan jó idő volt az elmúlt napokban, hogy még fagyiztunk is. Én nem akartam először,de aztán mégiscsak beadtam a derekam. De azt kell mondanom nem volt még valami jó, nagyon hideg volt még a torkomnak, nem az a kellemes hideg mint mondjuk nyáron a 40 fokban. Mondtam is a csajoknak, hogy ebből még nem csinálunk rendszert egyenlőre. :)

Francit benevezte a tanárnéni helyesírás versenyre, úgyhogy most Franciska számomra meglepő módon tanul, készül lelkesen. A "Pató Pál módszernek" egyenlőre jelét sem látom rajta. Most vagy azért mert nagyon régen volt már versenyeztetve, vagy végre megértette azt amit már ezer éve papolok, hogy eredményeket csak úgy lehet elérni ha odateszi magát és tanul. Úgyhogy most a kötelező olvasmány a Magyar Helyesírás szabályai, és vannak még külön feladatlapok,és naponta tollbamondunk, az iskolában a tanítónéni, itthon pedig én. :)

Annáék készülnek az ovi gálára, egyenlőre csak annyit tudtam meg tőle mikor érdeklődtem, hogy cowbolyok lesznek, csizma kell, farmer mellény, farmer szoknya vagy nadrág és,  hogy majd lesz egy olyan jelenet amikor valahonnan le kell ugrani, és puszit kell dobni a közönség felé! :) Biztos nagyon jó lesz. Az óvónénik mindig kitesznek magukért, ők meg olyan kis ügyesen előadják a koreográfiát. Már alig várom. :) Kiscsoportban a fiúk kertészek voltak, a lányok kis virágok. Középsőben a lányok sellők, a fiúk matrózok. :)

Matrózok, és Sellő lányok :) (középső csoport)

Kisvirágok, és kertészfiúk :) (kiscsoport)

2 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)