„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. szeptember 23., csütörtök

Rossz passzban vagyok

Ma már reggel sikerült az oviban kiakadnom egyszer,aztán a tesco-ból kijövet még egyszer!De lehet,sőt biztos,hogy csak én vagyok ma kicsit érzékenyebb a dolgokra!
A történet a következőképpen zajlott:
Az oviban Franci egyik csoport társának anyukája,(aki egyébként most szólt hozzám először,pedig a gyerekek már egy éve egy csoportba járnak,ráadásul majdnem egymás mellett van az öltözőszekrényük is,na mindegy.)most beszédes kedvében volt megkérdezte illedelmesen mikorra várom a babát!
Mikor közöltem vele,hogy november 2-re vagyok kiírva,visszakérdezett,hogy biztos???? Mert az arcom már annyira meg van változva,és szülés előtt szokott így megváltozni a kismamák arca.Ezt végig hallgatva,gondolom,hogy az arcom még jobban eltorzulhatott,de lehet,hogy a hangnememben is volt némi változás,(pedig próbáltam kedves maradni) közöltem vele,hogy már régen mondogatják,hogy megválltozott az arcom,de ettől függetlenül még nem szültem meg,és sajnos nem tudok neki sem pontos időpontot adni,a szülés napjáról!Az eddigi terhességeimre a túlhordás volt jellemző,pedig akkor is nagyon sokan azt mondták,hogy nem viszem a kiírásig hamarabb megszülök!
Na mindenesetre,nem tetszett neki ahogy válaszoltam,mert egy kissé felháborodva kért elnézést,hogy megkérdezte,és gondolom az elkövetkező időben megint nem fogunk beszélgetni egymással.
Felhúztam magam ezen az egészen,és úgy elrohantam az oviból,hogy félúton jutott eszembe,hogy Franciskának nem integettem be az ablakon! :((( Ettől aztán nagyon elszomorodtam,és csak remélem,hogy nem vette nagyon zokon a dolgot,vagy ő is elfelejtette,éppen úgy ahogy én!
A következő támadás a tesco-nál ért,ahol az egyik csajszi megkérdezte,hogy csak nem jön a kistesó????
Erőt vettem magamon,mert legszivesebben azt válaszoltam volna,hogy nem bakker,csak loptam egy dinnyét azt cipelem itt a ruhám alatt.De helyette csak hanyagul odavágtam,hogy de igen,meg még egy kis mosolyt is sikerült kisajtolnom magamból azt hiszem és elrohantam!Valahogy nem volt kedvem beszélgetni tovább!
Hát ennyi a történet,de úgy fel tudom néha húzni magam ilyen kis hülyeségen,hogy az nem emberi,biztos a hormonok,legalábbis most erre fogom!

4 megjegyzés:

  1. Megértelek bébi, megértelek:)))

    VálaszTörlés
  2. Detto Odianya!
    Amikor Nikit vártam sokan mindenféle szörnyű dolgokat mondtak vetélésről, fogóról, halva szülésről és többi horroról.
    Meg persze nekem is rosszul esett mikor ezeket mondták: Felpuffadt az arcom, nagy a fenekem, csúnya a bőröm stb.
    NEM ÉRTEM NINCS INTELLIGENCIÁJA EGYESEKNEK ILYENKOR NEM ILYENRŐL BESZÉLNI.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Sztem "csak" barátkozni akartak... Persze, persze, miért most... Próbáld meg lek@kálni őket. Puszi

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)