„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. február 14., kedd

Egy nyűgös reggel

Nem is reggel hiszen még hajnal van, vannak akik még most fordulnak békésen a másik oldalukra,nem úgy mint ÉÉÉn!!!! Én már feladtam,nagyon nehezen nagyon nyűgösen de inkább felkeltem! Szörnyű éjszakán vagyok túl,nem is tudom hányszor ébredt fel Anna mert nem számoltam,de sokszor nagyon sokszor! Ráadásul ma mi visszük Franciskát az oviba,nem néztem még ki az ablakon,csak reménykedem,hogy a mínusz nem tudom hány fokhoz nem társul viharos szél ami még azt a megmaradt kis energiámat amit a gőzölgő fekete kávé,és egy jó meleg reggeli zuhanyzásból merítettem,nem fogja egy perc alatt elfújni amint kifordulunk az utca sarkon!

Pedig a mai nap különleges,egyrészt mert Valentin nap van,másrészt ma van a Házassági évfordulónk a harmadik! Nem írtam el a harmadik 2009. február 14-én bevonultunk a városháza házasságkötő termébe két tanúval,és a "népes" (Franciska,és Dávid ) vendég sereggel :) ,hogy kimondjuk a boldogító igent!
Ma hajnalban ahogy kibotorkáltam, kócosan ,csipásan,és nyűgösen a szobából apa magához ölelt mielőtt elindult,és kívánt még nekünk hetven évet legalább! :) Hát úgy legyen! :) Már csak egészséget kell hozzá kívánnunk ,és menni fog! :)
Mindig is ilyen férjet kívántam magamnak,és ilyen apát a gyerekeimnek mint amilyen Ő! Volt idő mikor azt hittem, álom marad az egész,és irigykedve nézetem a boldog párokat,és feltettem a kérdést,hogy vajon mit vétettem,hogy nekem nem adatik meg! Aztán találkoztam vele,és éreztem,hogy vele le tudnám élni az életem,hogy olyan férfiról álmodoztam mindig is mint Ő. Nem hiába vannak oda érte a lányaink is! :)

Már nem is nyűgös ez a reggel ,ezek a szép gondolatok teljesen átjárták a testemet,és a lelkemet! :)


BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT NEKÜNK!!!
ÉS
BOLDOG VALENTIN NAPOT MINDENKINEK!!! :)

4 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)