„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. február 22., szerda

Mostanában történt

Tegnap megkapta Anna a 15 hónapos szurikat,egyet vállba,és egyet a combjába.szegényke úgy sírt! :( Annyira sajnáltam. Egyébként sem kedveli ha piszkálják,úgyhogy a sírást már a méretkezésnél megkezdte,a szuri már csak hab volt a tortán!Doktornénivel fel is emlegettük,hogy anno Franciska is éppen így üvöltött mint Anna,csak Ő már a rendelő ajtaján belépve megkezdte a cirkuszt!De ahogy nagyobb lett,és megértette,hogy nem bántja el is múlt!Biztos így lesz Annával is mert egyébként aranyos szerethető doktornénink van!
Anna súlya : 12,95 kg, hossza pedig : 85 cm
Tanácsadás után sétáltunk végre egy nagyot kihasználtuk a szép napos tavaszias időt,annyira jó volt! Igaz kicsit latyakos volt minden,de sütött a nap,és nem fújt a szél,és ez kárpótolt mindenért!

Franciska egy hetet járt oviba,tegnap már nem vittem,beteg,kötőhártya gyulladása van,csúnyán köhög,és taknyos,remélem meggyógyul hétfőre ugyanis akkor lesz a farsang!

Kértem időpontot a Nevelési Tanácsadóba iskola érettségi vizsgálatra,majd postán értesítenek mikor kell menni,de azt mondta a hölgy a telefonba,hogy előre láthatólag március végén lesznek ezek a vizsgálatok! Egyébként már eldöntöttük,hogy nem tartjuk vissza,ha nev.tan-ban is azt mondják mehet akkor Franciska szeptembertől iskolás nagylány lesz! Ha jobban belegondolok,nem is szeret már annyira oviba járni mint eddig,sokat hallom mostanában tőle,hogy nem akar menni,tehát ha most visszatartanánk lehet végigszenvedné azt az évet,ráadásul új csoportba is kerülne.
A kiszemelt iskolában február 29-én lesz tájékoztató szülői értekezlet ahová mindenképpen elmegyünk vagy én vagy apa! Március 5-én délután pedig iskola előkészítő játékos foglalkozás lesz ahol a leendő első osztályos tanító nénikkel meg lehet ismerkedni,oda is mindenképpen elvisszük Franciskát! Fontos,hogy neki is tetszen! Emlékszem ovi kezdés előtt is megnéztük a szóba jöhető óvodákat,és az egyikben például ahogy beléptünk Franci már a folyosón elkezdett sírni,hogy ő ide nem akar járni, a mi ovink meg az első perctől kezdve tetszett neki! Most két iskola van itt ami szóba jöhet mert a városba nem akarom bevinni,mert körülményes lenne a behordása főleg amikor egyedül vagyok velük! Szóval azokat majd jól szemügyre vesszük nyílt napok stb keretében,és majd meglátjuk! Áprilisban van a beiratkozás addig csak eldöntjük! Remélem!:)

Végül pár képecske,és egy videó amin sikerült végre megörökíteni,hogy táncol nagyon aranyos! Amint zenét hall már ropja is,legyen az reklám,vagy a híradó főcím zenéje mindegy csak zene legyen,és megy a risza!


Itt ül egy kis kosárba...  :)
Cumis
Puszi Francinak :)
Így kell fésülködni. Látod?
Na figyelj megmutatom! Meg fésüllek!:)

5 megjegyzés:

  1. Jajj egyem a kis száját :) de cukin táncol :) de megszorongatom ha felmegyünk!

    VálaszTörlés
  2. Nem lehet megunni :) már 3.jára nézem meg :D az előző komi is én voltam (MOncsi)

    VálaszTörlés
  3. szépek a csajok!! Anna, hogy megnőtt már.... el sem hiszem még szinte tegnap született :)látom jól el van a két csajszi:)

    VálaszTörlés
  4. Köszi Vali! Ne is mond,nagyon gyorsan telik az idő! Remélem ti is jól vagytok?

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)