„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. március 18., vasárnap

A hosszú hétvége

Kezdjük az legelején,szerdán volt péntek,ennek fényében Franciskát majdnem ott felejtettük az oviban! Péntekenként ugyanis mindig elhozzuk ebéd után, ilyenkor fél 1-re kell érte menni. Tettük itthon a dolgunkat,Anna délben elaludt,apa elkezdett valami filmet nézni,én meg leültem egy kicsit a gép elé mintha mi sem történt volna! Úgy egy óra környékén hasított belém hirtelen a gondolat,hogy ma "péntek" van basszus. Be kiáltottam apának a szobába,hogy egy óra,mire ő,egy szempillantásra kiugrott az ágyból egyenesen a cipőjébe,vette a kabátját,én meg eközben gyorsan telefonáltam a dajka néninknek,hogy nehogy lefektessék Franciskát,mert apa már elindult,és ott lesz egy pár perc múlva. Még jó,hogy közel van az ovi,és apa is jó futó,mert bár nem láttam,de egészen biztos vagyok benne,hogy futott az oviig! Szerencsére Franciska ebből nem érzékelt túl sokat,szerintem meg sem fordult a fejében,hogy nem megyünk érte,békésen ült az asztalnál,és várt.

Csütörtökön a keresztlányom,és a barátja jöttek hozzánk vendégségbe,már nyár óta nem találkoztunk,jó hogy eljöttek. Akartunk fotózni sokat,mert nem nagyon van közös fényképünk de aztán nem fotóztunk,csak egy kicsit,így nem lett közös fotó!Szombat délután mentek csak haza! Nagyon jól sikerült hétvége lett,jókat beszélgettünk,játszottunk. Ja ,és főztünk,és mosogattunk,ettünk,és mosogattunk. Utálok mosogatni!!!!

Társasoztak

Sütnek-főznek

Mi eközben Annával doktorosat játszunk.

Lent is kipróbáltuk a mocit.

Szombaton miután Anna felébredt,lementünk a játszótérre,isteni idő volt 21 fokot mutatott a hőmérő. Nagyon vártam már ezt a jó időt!Franciska rögtön talált magának ismerőst,fogócskáztak,hintáztak! Anna is nagyon jól érezte magát a játszótéren,ismerkedett a gyerekekkel,mindent ki akart próbálni.Vittünk neki le motort,labdát, de neki csak az kellett ami nem az övé. Szerencsére kedves gyerekeket célzott be ilyen téren,akik kölcsönadták a babakocsit,vagy éppen motort. Az egyik kisfiútól a homokozó lapátot akarta elvenni,de nem engedtem mert a kisfiú éppen játszott vele,így csak megállt mellette és nézte mit csinál,baba nyelven még mondott is neki valamit,de nem hisztizett aranyos volt.Legközelebb majd viszünk le mi is homokozót!



Ez a kép még a múlt héten készült Franciskáról mikor  kiszebábot égettek az oviban,elűzve ezzel a telet,és a betegségeket! Úgy néz ki sikerült,mert itt a tavasz!!! :) 

2 megjegyzés:

  1. Mi is nagyon élveztük a hosszúhétvégét :) már várjuk a következő találkozást :) puszi nektek!!! Moncsi

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)