„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2013. február 26., kedd

Kedd

Tegnapi béka segge alatti hangulatom, szerencsére elpárolgott mire hazaért a családom apraja, és nagyja. :)

Reggel elmentünk az orvoshoz, de mivel Anna akkor éppen nem tudta produkálni a csúnya köhögést, doktornéni vállat vont, és már megint túlreagálod anya nézéssel közölte, hogy nincs semmi. Na szóval most arra a döntésre jutottam, hogy kedden azaz ma elviszem Annát a másikhoz is, mert az az igazság, hogy ebben a  doktornőben én már nem nagyon bízok. Sőt mondhatnám úgy, hogy egyáltalán nem bízok. Kíváncsian várom, hogy mit mond majd, és megkérem ha már nem vesz át akkor ajánljon valakit aki átvesz, és van olyan jó mit Ő mert ennek meg így nincs semmi értelme az égvilágon, hogy egyik nap elviszem ide, utána oda. :( Kinek jó ez ?

Tegnap ráírtam arra a barátnőmre akiről beszéltem, megírtam neki, hogy hiányzik és felhívott, még délelőtt. Azt mondta bearanyoztam a napját az üzenetemmel. :) Én is hiányzok neki. Próbáltuk vázolni nagy vonalakban kivel mi történt azóta, és majd ténylegesen keríteni fogunk időt egy hosszasabb baráti csevejre is. :)

Lassan már beállok erre a hajnal 4-es kelésre :( . Este meg nem csoda, hogy beájulok. :)

2 megjegyzés:

  1. Jaj de jó- jaj de jó! úgy örülök, hogy mégis rávetted magad! Nagyon örülök, hogy írtál neki! Majd meséld el mi volt, ha találkoztatok!

    Annának meg jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nem tudom még mikor lesz a tali. De olyan jó tudni,hogy még mindig számíthatok rá. :)Természetesen majd beszámolok róla.

      Törlés

Köszönöm,hogy írtál! :)