„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2013. február 3., vasárnap

Vasárnap...

Tegnap óta esik az eső, kopogtatja az elő tetőt. ( Utálom!!! ) Nagyon rosszul aludtam az éjjel, forgolódtam, hülyeségeket álmodtam. Miről? Munkahelyről. Vasárnap van, olyan holnap munkanap előtti vasárnap. ( Most utálom!!!)
Már tegnap is valami hasonló hangulatom volt reggel, de aztán mégis egész jól végződött a nap. Remélem most is így lesz.

A jövőhét fordított hét lesz, mert apa szabadságot vett ki, Én leszek a dolgozó, Ő pedig a háztartásbeli. Azt mondta mindent meg fog csinálni főz, mos, takarít, gyerekeket hoz-visz bölcsibe, oviba (tényleg Ő mondta)


Tegnap megkérdeztem Franciskát mi szeretne lenni a farsangon. Azt gondoltam, hogy rendhagyó módon majd, valami hercegnőcskét fog mondani, de nem. Doktor. ( Mik vannak. :) )
Az utóbbi napokban rengeteget beszélgettünk az iskoláról, már nagyon várja a nyílt napokat. Jövőhét csütörtökön Ovi - logi versenyre megy, már nagyon izgatott. Ami még nagyon fontos ezzel kapcsolatban, hogy Ő jelentkezett, nem mi mondtuk neki, hogy menjen.
Nem bántam meg, hogy visszatartottuk egy évet, mert annyira érzékelhető a változás. Emlékszem, hogy az óvónéni meg azt mondta, hogy már nem fog változni, és lám mennyire nem lett igaza. Tavaly még nem érdekelte az iskola, nem akart menni, most meg már mennyire kíváncsi, sokkal nyitottabb, bátrabb. Megnőtt az önbizalma. Nagyon várja az iskolát. :)

Attila anyukájáról, csak annyit szeretnék írni, hogy jól van már az otthoni kórházban gyógyulgat. Lassan újra magára talál. : /

A hét termései: 

Heti ovis pillanatok...
Kemény munka után, a megérdemelt pihenés :)

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jobban van Attila anyukája :)

    Hogy jutott eszébe a Doktor? Nagyon édesek a gyerekek!

    VálaszTörlés
  2. Köszi. :) Nem tudom,hogy jutott eszébe,de nagyon eltökélt.

    VálaszTörlés
  3. Most nálunk is ez van,Patrik hallani sem akar az iskoláról, pedig jövőre már aktuális lesz a dolog.Igazából én sem bánnám mert az egy plusz év csak az előnyére válik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen az előnyére válna,szerintem is.

      Törlés

Köszönöm,hogy írtál! :)