„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2017. január 7., szombat

Anna

Immáron 6 éves nagylány 122cm,és 23kg, már iskolába készül, ami most nem olyan nagy dilemma a számunkra, hiszen nem volt kérdés, hogy menjen-e vagy nem, idén bizony iskolás lesz ha törik, ha szakad. :) Várja már.
Természeténél fogva, ő egy vezető egyéniség. Szereti ha úgy mennek a dolgok ahogy megmondja, és ha mégsem így történik akkor elől keresztbefont karjaival, lábait erősen a földhöz csapkodva távozik sértődötten a következő mondatok kiséretében:
- Ebben a lakásban semmit nem lehet csinálnom! vagy
- Jóó akkor nem játszok veled! vagy
- Velem soha senki nem játszik! Brühühü!
Majd beül az egyik sarokba,és várja, hogy mikor engeszteli ki valaki.
De ettől eltekintve egy tünemény, mindenkit nagyon szeret, és ezt sok öleléssel, puszival, kedveskedéssel, ki is fejezi nap mint nap elmondja, hogy szeretlek és, hogy senkit meg ne bántson ilyenkor felsorolja hogy, Apát is, Francit is, Dávidot is, és a Mamát sem hagyja ki egyszer sem. Szerelem van közöttünk nem vitás. Egyszerűen imádnivaló. Az oviban jár néptáncolni, amit nagyon él. Szereti a zenét, táncot. Szeret énekelni, zenélni ( xilofonon,és szintetizátoron) és tud is. Nagyon jó zenei hallása van, igazi kis virtuóz! Sok barátja van, szereti a gyerekeket, de az állandók Bogi, Flóra, Fanni, Noncsi, Domi, Marcell. Szerelme Ricsi már nagyon régóta (se veled,se nélküled kapcsolat)
A kedvenc időtöltése a legózás, de szeret babázni (babaházban apró babákkal,vagy Barbi), társasozni (Jancsi,és Juliska, Zingo,Ki vagyok?) kártyázni (Uno)
Kedvenc plüssök most a Coopban beszerezhető Tasmán ördög, Csőrike, és Lili nyuszi, de van most egy apró nyuszija is amit Dávid barátnőjétől kapott, az is nagy becsben van tartva.
Mostanság már nem szeret annyira rajzolni, inkább színez, vagdos, ragaszt.
Szabadtéren nagyon szeret rollerezni, biciklizni (amit fél óra alatt sajátított el a nyáron),és a játszókon mindenre felmászni, és csimpaszkodni. Ha mindez nincs meg valamilyen oknál fogva akkor fut, fut,és fut.
Számítógép elé is leül, Minecraft játékot szereti, és ezeket videó formájában is nézi Anett és Ancsa,és Csabinyó tolmácsolásában. :/
Kedvenc étele a csirkeszárny sütve, gyros, brassói, rántotthús, húsleves, brokkoli krémleves. Nem szereti a borsót, és a gombát.Imádja a főtt kukoricát! Édesség bármilyen mennyiségben, bármikor jöhet(ne), és bármi! Kedvenc gyümölcs az alma, dinnye,eper, körte, mandarin.

2010.11.04. 6.Születésnap a mamánál

Szülinapi ajándék.(a régóta vágyott babaház társaságában :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)