„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2017. január 15., vasárnap

Franciska

10 éves, 146cm,és 40 kg, cipő mérete 38-as  KISKAMASZ! :) Iskolába járni manapság nem szeret, azt mondja utálja, de szerencsére ez a jegyein nem érzékelhető,továbbra is az ötösöket írom alá nap mint nap az ellenőrzőben. Pedig tanulni utál, tudását az iskolában szívja magába. Ez nem azt jelenti, hogy itthon nem foglakozunk a tanulással, csak továbbra is Pató Pál úr "Hejj ráérünk arra még" stílusban nyomja. Tanulás helyett bármi más előbbre való.Ma például verset kellett tanulni,megtanulta,pipa. Viszont környezetből is lesz felelés,szerdán éppenhogycsak megúszta,ami azt jelenti most nem fogja. Tanulás helyett viszont csak dúl fúl magában,sértődötten ül a könyv felett,és mereven bámulja az oldalt,de látszik rajta,hogy a gondolatai egészen máshol forognak.Így megy nálunk a tanulás. Az óvodából elballagott szerény visszahúzódó kislány már csak nyomokban található meg benne.Néha olyan nagylányként viselkedik,néha meg olyan mint egy ovis. Mennyi is van még a kamaszkorból?? Ja még sok,főleg ha Annát is hozzáadom.. :)
Kedvenc időtöltése a számítógépezés, de nagy bánatára csak hétvégente van erre lehetősége. Olyankor minecraftozik,és videókat néz.
Szeret,olvasni,de ez a kötelező olvasmányokra nem vonatkozik(kedvencei a Zizi,és Ropi naplók) kreatívkodni (ragaszt,vág,köt,fest) mikor milyen hangulatban van. Legjobb barátja B.Lili, vele már egészen kicsi koruk óta ismerik egymást.De ott van még Réka,Enikő,Dávid,és Gergő.
Kedvenc étele: gyros, hamburger, pizza,borsópörkölt,palacsinta...mikor milyen hangulatban van.


1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatait. A nézők számára nem ismerem a helyzeteteket, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphat a függőség megszüntetéséhez. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)