„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2017. január 1., vasárnap

Szilveszter

Ez is eltelt, csendesen családi körben. Délelőtt sütöttem pogácsát,és még a múltkor a neten felfigyeltem egy receptre (lencsesaláta virslivel) megnéztem a hozzávalókat,és úgy ítéltem meg,hogy finom lehet,így elkészítettem.Tényleg finom,csak a mennyiség egy kicsit sok lett. Ennyit nem fogunk tudni megenni,főleg,hogy a gyerekeknek nem is ízlett igazán. Annával készítettünk keksztekercset is ami szintén nagyon fincsi lett.
Társasoztunk egy csomót, tévéztünk. Mondjuk ez utóbbin kicsit kiakadtam, hiszen annyi csatorna van már manapság,de olyan igazi szilveszteri műsor nem volt. Emlékszem régen egész nap tudtuk nézni a tévét,mindig voltak benne jó műsorok,nem hiányzott a humor.
Most konkrétan volt egy film már nem emlékszem melyik csatornán a címe Kabalapasi vagy valami hasonló, délután volt nem késő este, és a 18-as karikát sem véltem felfedezni az alsó sarokban, viszont elég komoly szexjelenetek voltak benne ami a 10 évesemnek széles mosolyt csalt az arcára. :/ Na itt kapcsoltuk el, és egy másik csatornán egy másik filmben szintén hasonló szituáció. Ahogy telt az idő, egy másik csatornán a szilveszterhez szorosan kapcsolódó Alien vs. Predátor ment. Végül a helyi televízió Szilveszteri gálaműsoránál maradtunk,és velük búcsúztattuk az óévet.
Éjfélkor az elmaradhatatlan tüzijáték,és petárdák durrantgatását,valamint Anna nyafogását hallgattuk 10 percen keresztül, mert nem mentünk le megnézni a tüzijátékot. Nagyon fáradt volt már,  nem is gondoltam,hogy kibírja éjfélig. :)
Majd megágyaztam,és eltettük magunkat nem másnapra aznapra. :) Viszlát Óév, Isten hozott Új év! :)

2 megjegyzés:

Köszönöm,hogy írtál! :)