„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. február 13., szombat

Még mindíg képek

Nagyon gyorsan telnek az itthon töltött napok,a gyerekek jól vannak mostmár,Dávid mondhatjuk,hogy teljesen gyógyult,kutya baja,Franciska viszont még mindíg köhög de már nem olyan vészesen. Hétfőn már megyek dolgozni,pedig olyan de olyan jól éreztem magam itthon családi körben!
 Ma újra raktuk a gépet,és valami lett a mentéssel,mert eltüntek a dolgaim,Franci meséi,a zenék,képek minden.Szomorú vagyok,de még szerencse,hogy azért sok mindent le tudok újra tölteni. Már el is kezdtem a Barney-val,akkor is nagy meló volt most sem lesz kevés,Dóráról,és a Diegoról meg nem is beszélek!
 (sííírok)

Rakok fel megint pár képet!



Franciska amint éppen arra készül,hogy fejest ugorjon az utazó ládába.Ha ki- vagy szétpakolásról van szó,hát akkor Ő segít mindíg egy szó nélkül!Na persze mikor arról van szó,hogy összepakolni akkor gyorsan eltünik,de csak itthon mert az oviban nem egyszer láttam már,hogy elpakol maga után.
( Mért nem működik ez itthon is??????)



Tánciznak Dáviddal. A korkülönbség 11 év de mégis nagyon jól elvannak,néha Dávid annyira le tud ereszkedni Franciskához,és jókat játszanak.Mondjuk mostmár egyre ritkábban,mert azért elég rendesen kamaszodik,másfelé terelődik már az érdeklődési köre.Nem sok idő jut kishugira.


De azért nagyon szeretik egymást!


Első este még a fürdés sem ment apa nélkül! CUKIK!


Itt pedig éppen a keksztekercs töltelékét készítjük,Franci itt még csak figyelő,de nem sokáig,mert állandóan segítkezni akar.Nem tudom ez a tulajdonsága megmarad-e majd akkor is ha már nagyobb lesz,és megkérem rá,hogy segítsen.Na majd akkor megmutatom neki ezt a bejegyzést. :)


Itt már megkaparintotta a kanalat,és próbálkozik!

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Boldog évfordulót nektek!
    Dávid fain csávó ;-) Vmi hír a felvételiről?
    Francinak jobbulást...ő is megy már dógozóba, vagy marad apával?
    Lilinek már nem folyik az orra, ami nem tudom, jó, vagy rossz, mindenesetre már megy oviba.
    Eddig ez a legszebb háttered, hagyd már egy ideig....lécccciiiii :D
    Találtam nálad egy jó oldalt, a Blogger's bloggers-t. Mazsolázgatok ;-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen!A felvételi folyamatban még nincs hír felőle.Franci megy már oviba jövőhéten,kell neki a gyerek társaság.Örülök,hogy Lili már jól van. A háttérrel kapcsolatba,szerintem is ez eddig a legjobb,marad!:)Jó mazsolázgatást! Puszi nektek!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)