„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. február 19., péntek

VÉGRE PÉNTEK!

Nagyon örülök,hogy végre péntek,sűrű volt a hét,jó lesz egy kicsit pihenni végre.Franciska,és Dávid is jól van hál'istennek.Ma volt az oviban a farsang búcsúztató,levették a gyerkőcök a farsangi díszítést a csoport szobában. Mostmár várjuk a tavaszt! Remélem jönni is fog hamarosan. Ma is milyen isteni idő volt,ahhoz képest,hogy reggel milyen nagy volt a köd,délutánra,hogy kivirult.Jó lenne ha mostmár így maradna.(Közben apa most jött fel,és mondja,hogy szakad az eső!Nnna,ennyit az időjárásról.)
Ma hamarabb végeztem a munkahelyen,és bementünk apával a városba kicsit csavarogni.Szeretnénk venni egy új szekrénysort mert már nagyon ki van a régi,szegény már 20 éves,meg még szeretnénk kicserélni az nyílászárókat is,és kérdezősködtünk,hol mennyiért vállalnák.Bútor téren a góliátban találtunk kedvünkre valót,108-ról most le van akciózva 79e-re,szerintem teljesen jó.Ifjúsági szekrénysorok is voltak,az egyik 49ezer a másik pedig 55ezer,nekem az utóbbi nagyon bejött.Na de ne legyek telhetetlen.
A hét eseményeiről nem is tudok többet írni mert igazán nem történt semmi különleges emítésre méltó dolog.Szilvi írta a múltkor egyik bejegyzésében,hogy a jó dolgokat olyan természetesnek vesszük,milyen igaza van.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)