„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. július 5., hétfő

Hétvége mamánál

Hétvégén hazamentünk a nagyihoz Tiszaörsre! Nagyon klassz volt.Jól esett most az a csend ami ott van,és nem az itthoni nyüzsgés. Szombaton a kerilányoméknál kerti partyt rendeztünk,a fiúk gulyáslevest főztek bográcsba,és grillen pedig saslikot sütöttek,isteni volt!
Így nyáron mindíg annyira vágyom egy kertes házra,olyan jó lenne,főleg a gyerekeknek.Franci nagyon élvezte,hogy folyton kint lehetett az udvaron,itthon meg szegénykém ilyen melegbe csak az erkélyre mehet,mert a játszótér is csak délutánra árnyékos.
Szoktam nézegetni a kertes házakat a neten,de baromi drága általában ami tetszik.Nagyon falura meg nem szivesen költöznék.Attila már egy párszor megjegyezte,hogy jó lenne ott Tiszaörsön is egy kis ház,de az a baj,hogy ott meg nincs munkalehetőség,én meg ha csak lehet,nem szeretnék hétvégi apukát meg férjet magamnak.Mert a napi bejárás onnan meg macerás lenne.Úgyhogy egyenlőre maradunk a fenekünkön!

Egy pár kép a hétvégéről:





Ja,és azt nem is mondtam,volt ott egy szép kisfiúcska Máté,aki 2 hónapos nagyon kis cuki a Sógoromék kisfia!Róla is teszek pár képet.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)