„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. július 1., csütörtök

Hiszti!!

Legutóbb a kékestetőről hazafelé jövet történt ilyen velünk,hogy Franciska oltári nagy patáriát csapott,természetesen nézőközönség előtt! Ez valahogy még jobban felbosszant,ahogy néznek rád az emberek,hogy ugyan mit csinálsz ezzel a szerencsétlen gyerekkel,hogy az torkaszakadtából üvölt! Pedig akinek van gyermeke nem hiszem,hogy nem találta még magát egyszer sem ilyen szituációban!
Na mindegy! Szóval tegnap délután játszótéren voltunk,minden szép volt ,és jó Franci játszott a gyerekekkel.A nagy játéknak az lett az eredménye,hogy kislányom ügyet sem vetve arra,hogy neki pisilni kell,nehogymár lemaradjon valamiről addig is még elvégzi kisdolgát,hát bepisilt! Ugyan csak az eleje ment be de attól a bugyi,és a rövidgatyó kívánt maga után tisztacserét.Na itt kezdődött a buli!Gyerünk haza,és cseréljük le!Na de ő nem akart még hazamenni,mondtam neki,hogy visszajöhetünk még utána ha gondolja,de ezt mintha nem is hallotta volna üvöltött,hogy nem akar! Ekkor már az egész játszótér minket nézett természetesen,ingyen cirkusz!Akkor kézenfogtuk,és eljöttünk,persze nem volt egyszerű,végig visította a hazafelé utat is,még jó,hogy csak a házunk mögötti játszótéren voltunk!
Én meg még azt hittem,hogy túl vagyunk már ezen a hisztis időszakon de úgy látom,ez nem olyan egyszerű.Itthon bejött az a módszer,hogy otthagytuk nem foglalkoztunk vele,aztán mikor rájött,hogy senkit nem érdekel a műsor abbahagyta.De kint az utcán valahogy nem tudom kezelni,csak az van bennem,hogy minnél hamarabb hazavinni a gyereket.Tanácstalan vagyok! :((((
Remélem nem ismétlődik meg hamarosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm,hogy írtál! :)