„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2010. szeptember 30., csütörtök

Ovis kirándulás! Élménybeszámoló!

Kirándulni voltak ma Franciskáék,az egyik csoporttársuknak a tanyájára látogattak el,hogy közelebről megismerkedhessenek a háziállatokkal! Reggel hamar elindultunk az oviba,a gyerekek nagyon izgatottak voltak,volt nagy nyüzsgés,és hangzavar az öltözőben!És,hogy mi minden volt ott Franciska így mesélte:
-Volt ott két ló,és egy disznó,és volt ott egy szabad ló!
-Szabad ló,hogy érted???-kérezem
-Igen,hát lehetett rajta lovagolni!
- Lovagolt rajta P,meg M.és L is!
-És te is lovagoltál???
-Nem!
- :(
-Mért nem???
-Nem kerültem sorra,tudod,sok volt a gyerek,és a ló meg elfáradt,és visszavitték az istálójába!
-De nem voltam szomorú!
( Szerintem,nem is nagyon bánta,hogy nem került sorra,kicsit szerintem tartott tőle)

Aztán megetették a libákat,akik azt mondták igá-gá,kukoricát kaptak!Franciska nagyon bátor volt,nem nyúlt be a kerítésen,csak bedobta,és így nem harapták meg a libák!Láttak még tyúkot,macskát,kutyát!
És volt ott egy titokzatos állat is aminek púpos volt a háta,és nagyon mérges volt!Azt,hogy titokzatos csak én mondom mert nem jöttem rá egyből,hogy mi is lehetett.Apa fejtette meg a rejtvényt, Pulyka!
Fénykép sajnos nem készült ,vagyis csinált egy párat ovónéni telefonnal,de nem tudom milyen minőségben!Pedig úgy megnéztem volna őket!Majd holnap megkérem küldje át,és ha jó felteszem ide is!

3 megjegyzés:

  1. A szabad ló kifejezésen nevettem!
    Húúú már csak 2 nap és a 9. hónapba lépsz, izgi!!! Kár, hogy nem szegedi vagy, bizti meglátogatnálak a klinikán, szeretek babákat nézni, visszajárni, olyan kedves hely:)))

    VálaszTörlés
  2. Akkor jól sikerült a kirándulás, örülök neki! :)

    VálaszTörlés
  3. Boca! Bizony lassan a finisben vagyok!Aranyos vagy ,hogy meglátogatnál! Majd lesz sok fotó a babáról,lesz mit nézegetni! :))

    Orsi! Köszi! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)