„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. február 23., szerda

A lányokról

Franciskával tegnap megint doktornéninél voltunk. :( Vasárnap estére ugyanis a hátán,oldalán,de főleg a mellkasán kiütések jöttek ki! Én csalánkiütésre gyanakodtam,adtam neki fenistil cseppet,bekenegettük,mert nagyon viszketett,hétfőn még nem vittem orvoshoz vártam,hogy elmúlik magától,de nem így lett,úgyhogy kedden megmutattuk.Na nem lettünk okosabbak,mert doktornő sem tudta mitől lehet,vagy egyáltalán mi lehet ez! Most 2-3 napig szedjük a fenistil cseppet,és hátha elmúlik magától,ma már csak a mellkasán volt,és már nem is vakarózik! Ha nem múlik akkor elviszem bőrgyógyászhoz.Ja igen,ajánlott a doktornő egy immunerősítőt amit ki is váltottam tegnap a gyógyszertárban Immunotrofina kanalas,állítólag ha egy üveggel beszed az már nagyon hatásos,na majd meglátjuk,remélem úgy lesz!
Ettől eltekintve jól van! Mostanában a babázás került előtérbe,öltözteti,pelenkázza,tologatja,altatja stb.stb.Úgyhogy Rozi baba,most el van kényeztetve! :)
Úgy tervezem,hogy jövőhéten már viszem óvodába,(persze kiütés függő a dolog) egyszer azt mondja szeretne járni,mert hiányzik a barátnője,máskor pedig nem akar menni,mert nagyon is jól érzi magát itthon!
Hétvégén a barátnője szülinapja volt,elmentünk,és felköszöntöttük,nagyon jót játszottak,haza sem akart jönni! Még azt is megkaptuk hétfőn,hogy ő bizony elköltözik Dorináékhoz,nem tudom mit szólna hozzá Dolly,majd megkérdezem. ;)

Anna továbbra is egy tünemény kisasszony,nagyon jó kisbaba! Igaz az már nem jellemző rá,hogy eszik,és alszik,mert napközben inkább csak szunyókálni szokott ami 20- 30 percet jelent nála,hosszabbat csak a séták során a kocsiba,bár mostanában figyeltem,hogy ott is van,hogy csak nézelődik. Az éjszaka viszont még mindig jó 21:00- 21:15 kor elalszik,és legkorábban 3-kor ébred,akkor megetetem,egy gyors büfi,és már teszem is vissza a kiságyába,és alszik 7-ig.Úgyhogy panaszra nincs okom! :)
Sokat hallatja a hangját napközben,mostanában nagyokat szokott sikongatni,tetszik neki,tegnap délután pedig puszilgattam a kis pofiját,és annyira tetszett neki,hogy hangosan felkacagott kétszer is,és most a többiek is hallották,olyan édes volt!
Mozgás : megfogja a játékokat,és mindent a szájába akar gyömöszölni,persze nem mindig sikerül még,és ezért néha felmérgeli magát,tiszta ideg,de olyankor is cuki,jót szoktam mosolyogni rajta.Oldalára fordul de,még mindig nem fordul hátáról a hasára,és fordítva sem de nem gondolnám,hogy ez olyan nagy probléma lenne még ebben a korban.Visszagondolva a nagyok fejlődésére,ők sem fordultak még át ennyi idősen!

2 megjegyzés:

  1. Ezt az Immunothrofinát a mi dokink is ajánlotta még januárban, csak ippen nem lehetett kapni. Mondjuk, az árán meglepődtem...bár ha hat, akkor megéri, nagyon is. :D Szerintem megpróbáljuk mi is, ha egyszer meggyógyulunk....

    VálaszTörlés
  2. Éppen tegnap mondta egyik ismerősöm,hogy ő sem tudott venni mert nincs agyógyszertárakban!Úgy látszik szerencsénk volt,hogy éppen találtunk még!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)