„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. február 25., péntek

Nagy dolog

Elmúltak a kiütések Franciska hasáról is,HURRÁ!!!! De,hogy örömünk felhőtlen ne legyen jó kis (2 napig eltartó) székrekedése lett a leányzónak! A tegnapi napot csak wc-re járkálással töltötte mindhiába,mondjuk a saját dolgát sem könnyítette meg,mert inkább visszatartotta mint kinyomta volna,én meg már tiszta ideg voltam,mert hiába papoltam neki,hogy ezt neki kell megoldani,nem tudok segíteni,és nem tudom helyette kinyomni,süket fülekre találtak a szavaim,és inkább könnyebb volt a lelkének,és sírt-rítt hisztériázott!
Kijött a wc-ről,de öt perc után rohant vissza,és ez így ment egész nap! Aztán úgy döntöttem,hogy maradjon inkább bent,vittem neki nézegetnivalót,hátha megjön az ihlet,de nem,vagyis de,remekül megkezdte a tapétát leszedegetni a wc-faláról amit apa vett észre délután amikor hazajött,mert én már nem láttam az idegtől!
Ma persze minden folytatódott,ott ahol tegnap este abbahagytuk,csak most végre valahára lett eredmény! El sem tudja képzelni senki akinek nem volt még ilyen problémája,hogy mennyire lehet örülni két nap után egy nagy adag sz.....-nak,valódi sikerélmény,telefon azonnal apának is,hogy az ő napját is bearanyozzuk ezzel a csodálatos hírrel. :)))


Bár egyáltalán nem illik a témához,de így jár az aki a gyermeke rágókáját fertőtleníteni szeretné,gondoltam megörökítem,nem bírta nagyon melege volt.

2 megjegyzés:

  1. Hátttooo....Rékánál még kifőztem ezt és azt...Zalánnál nemigen.../pirulok/ :-DD

    VálaszTörlés
  2. Na nehogy azt hidd,hogy én mindent kifőzögetek,cumit,cumisüveget egyszer még új korában,és kész!:) Itt is csak apa ráhatására tettem!Bár ne tettem volna,olyan jó kis rágóka volt! :( , :)

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)