„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2011. február 3., csütörtök

Mégsincs jól???

Tegnap sem volt komolyabb mellékhatása a szuriknak,délelőtt egy kis hőemelkedés semmi több szerencsére,meg kicsit aluszékonyabb volt napközben,azt hiszem mostmár kijelenthetem,hogy ezen is túl vagyunk,remélem legalábbis,hogy nem lesz meglepetés mellékhatás.
Na de,hogy örömünk ne tartson olyan sokáig,ma reggel Franciska szokatlanul korán ébredt fel 5órakor.Én ,és Anna már ébren voltunk mert most a kisasszony a szopi után nem érezte magát fáradtnak,helyette be nem állt a szája heö,abbuu,hoee.... úgyhogy beszélgettünk az élet nagy dolgairól így kora reggel. Egyszer csak Franci jelent meg az ajtóba,és csatlakozott hozzánk,nem tűnt betegnek becsatlakozott a beszélgetésbe,ivott egy pohár teát.Egyszer csak közli velem,hogy fáj a füle...
De jelzem ezt úgy közölte,mintha csak annyit mondott volna,hogy süt a nap.Először nem is akartam elhinni,a harmadik napja tartó antibiotikum kúra kellős közepén,de amikor odajött hozzám,és megöleltem éreztem,hogy láza is van (38 fokot mértünk)kapott gyorsan Nurofent,és a fülmelegítő sapit is felvette,majd bebújt az ágyába,és el is aludt!
Azt meg ne is mondjam,hogy a vizelet eredménye baktérium ++++
Ja,és,hogy fokozzam reggel óta nekem is kapar a torkom,úgyhogy kicsit kész vagyok.Ma lesz a szülői értekezlet az oviban,úgy terveztem,én megyek el,de ezek után nem tudom,majd még kiforrja magát a nap folyamán,hogy alakulunk!

1 megjegyzés:

  1. Ilyenkor írják, hogy a baj csőstől jön! Most már jöhetne a jobb idő, kezdek én is depis lenni, még sosem vártam ennyire a tavaszt, a jó időt!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)