„ Az emlék olyan virág mely nem hervad el soha ”

2012. május 29., kedd

Szülinapról

A hosszú hétvégén esélyem sem volt gép elé ülni. A hétvége a gyerekekről szól, főleg Franciskáról mert most volt 25-én 6 éves. Pénteken vittünk be tortát az oviba, kicsit korábban érkeztem mint ahogy mondták, de hamarabb akartam menni a tortáért mert olyan hülyeségek jutottak az eszembe, hogy mi van ha elfelejtették megrendelni. Nem okozhatok csalódást Francinak, már annyira várta a szülinapját.
Természetesen nem felejtették el, de mivel nem akartam vele hazamenni, hiszen rögtön fordulhattam volna vissza, úgyhogy bevittem az oviba.
Kint találtam őket az udvaron, Franciskával madarat lehetett volna fogatni annyira boldog volt mikor meglátott. Rohant az udvaron egyik gyerektől a másikig,és boldogan újságolta mindenkinek, hogy itt a tortám, megjött a tortám! :)
Ebéd után megünnepelték a szülinapost.

A büszke 6 éves. A gyerekek verset mondtak, és énekeltek az ünnepeltnek!
Ég a gyertya ég!

Az ünnepelt választhatott hat kis gyerkőcöt akik személyesen is felköszönthették.
Aranyosak voltak, úgy meg voltak illetődve.

A legjobb barát nő! Dorina.

A felszeletelt tortát az ünnepelt szolgálta fel.

Anya, és lánya
Másnap jött a Gizi mama (anyukám) szülinapost köszönteni, úgyhogy még pénteken beszereztük a második tortát,amit szintén Franciska választott ki. Így esett, hogy szombaton megint szülinapot ünnepeltünk. :)

A második szülinapi torta. (málna torta)


Csak fújta, és fújta...

Még mindig. :)
Közben ugyanis kiderült, hogy valami mágikus gyertyát vettem ami nem alszik el.

Anyukám, és az unokák.

Ilyen volt, és ilyen lett.

Persze ugye ez még nem a vége, mert az ajándék szülinapi parti még hátra van.

Vasárnap bementünk a városba gyereknapozni, a gyerekek sokat játszottak, futkároztak, sergőztek, fagyiztak  voltak fellépők x-faktorosok, na meg este felé Kasza Tibi, de azt már nem néztük végig.

Ma meg kirándulni mentek, a nyíregyházi vadasparkba, egész éjszaka nem aludtam, csak forgolódtam össze vissza. Remélem jól érzik magukat, és jó idő van rájuk. Reggel mikor mentünk szemetelt az eső, a vonat is késett 25 percet. :( Még eddig kibírtam, hogy ne hívjam fel az óvónénit mi újság, pedig sokat gondolok rájuk. Para anya vagyok!!! :)

8 megjegyzés:

 1. Isten éltesse Franciskát!:-)
  Látszik milyen büszke a tortájára!:-)

  VálaszTörlés
 2. Boldog szülinapot Franciskának így megkésve is! Nyugi, minden rendben lesz a kiránduláson, ne aggódj! (Bagoly mondja...szerintem én még nálad is aggódósabb vagyok) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen! :)Mindent túl aggódok, de ez már biztos nem változik! :)

   Törlés
 3. Eltűnt az üzenetem? No akkor ismételten nagyon boldog szülinapot szépséges Francinak! :))
  Milyen volt a kirándulás? Biztosan nagy élmény volt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! :) Kirándulás elmondás szerint nagyon szuper volt! Minden percét élvezte.Olyan boldogan mesélte,tele van élményekkel. Egy pár napig most biztos ez lesz a téma! Nem bántam meg,hogy elengedtem. :)

   Törlés
 4. Boldog szülinapot a kislányodnak, nagyon aranyos:)

  VálaszTörlés

Köszönöm,hogy írtál! :)